Sore, Alexia şi Ana – Tentaţiile unei veri fierbinţi!

De: Cătălina Matei / 27.05.2013, 12:24
Sore, Alexia şi Ana - Tentaţiile unei veri fierbinţi!
Pe 1 iunie, oficial, începe vara! Soare, mare, multă distracţie şi muzică bună este reţeta perfectă pe care cele trei ispite din serialul ”Pariu cu viaţa” de la PRO TV ne-au propus-o pentru o vară... fierbinte. Totul ”ambalat” într-o şedinţă foto de excepţie.

Sore Mihalache – Pe o plajă pustie, cu rulota!

– Se încheie un nou sezon din „Pariu cu viaţa”. Ce se întâmplă cu personajul tău, Sara?
Nu-mi vine să cred că s-a ajuns şi la finalul celui de-al patrulea sezon din serialul meu de suflet… După toate momentele dificile prin care a trecut în acest ultim sezon, Sara realizează cât de importantă este viaţa şi îşi revine la normal.. Desigur, rănile în suflet rămân, însă cu ajutorul prietenilor reuşeşte să zâmbească din nou.

– Care a fost cea mai haioasă declaraţie pe care ai primit-o de la fani?
Cea mai haioasă declaraţie a fost chiar o cerere în căsătorie pe care am refuzat-o politicos, dar vizibil amuzată. Însă, în orice oraş aş merge, primesc de la admiratori colaje cu poze, albume cu evoluţia mea de la începutul proiectului şi până în prezent, scrisorele şi mulţi ursuleţi de pluş.

– În iunie, aveţi un nou concert cu LaLa Band, în Bucureşti. Aveţi vreun ritual înainte de a intra pe scenă?
Daa, chiar avem un obicei pe care îl repetăm înainte de fiecare concert, şi anume ne strângem toată gaşca în frunte cu doamna Ruxandra Ion, producătoarea, punem mâna peste mâna şi strigăm un cuvânt secret care ne poartă noroc!

– Ce înseamnă vara pentru tine?
Atunci când mă gândesc la vară, îmi vin în minte tenul atins de soare, părul mai deschis la culoare, marea, prietenii şi senzaţia de libertate. Sunt o mare iubitoare a vacantelor în ţările calde aşa că indiferent dacă vara aceasta îmi voi face sau nu o vacanţă, plănuiesc să îmi iau cei mai apropiaţi prieteni şi să îi duc pe o plajă pustie cu… rulota!

– Ce vei face în următoarele luni? Ţi-ai făcut deja planurile de vacanţă? Unde vei petrece?
Lunile de vară vor însemna pentru mine, anul acesta, luni de muuulte concerte. Deja am foarte multe programate, îmi doresc din suflet să fie o vară plină pentru că în luna iunie voi lansa şi cel de-al patrulea single din cariera solo despre care vă pot spune că este electrizant, vom dansa cu toţii pe el. Dacă timpul îmi va permite, voi pleca într-o scurtă vacanţă de câteva zile, cel mai probabil undeva la mare.

– Cât de dependenţa eşti de soare? mai ales că te cheamă „Sore”…
Am soare în suflet permanent, mai ales pentru că mă cheamă Sore. Însă, dacă vorbim despre bronz, nu sunt adeptă solarului, însă am descoperit de curând o cremă organică autobronzanta pe care s-o folosesc până voi reuşi să mă bronzez natural. Însă chiar şi aşa, folosesc factor de protecţie 30 pe plajă, pentru că sunt conştientă cât de nociv este soarele în zilele noastre.

– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din bagajul de vacanţă?
Cărţile! Anul trecut am citit 3 cărţi în decursul a 10 zile în vacanţă. Mă relaxează foarte mult să stau lângă mare, să aud apă şi să citesc ceva captivant.

– Câte costume de baie ai în garderobă? le preferi pe cele întregi sau pe cele din două piese?
Am foarte multe costume de baie, dar care mi-au rămas mari. Aşa că vară mă prinde doar cu un singur costum nou nouţ, cel pe care îl port şi pe coperta revistei PRO TV Magazin. În general, prefer costumele din două piese, însă acesta m-a atras foarte mult datorită modelului ieşit din comun.

– Crezi că vara te îndrăgosteşti mai uşor?
Nu neapărat, dar anotimpul acesta facilitează flirturile între oameni pentru că, aşa cum am zis şi mai devreme, toţi avem senzaţia de libertate mult mai accentuată.

– Cum ar trebui să arate Făt-Frumos?
Hahaha… Să arate a om.

– Eşti o tipă îndrăzneaţă atunci când îţi place de cineva sau, mai degrabă, aştepţi ca el să facă primul pas?
Depinde de circumstanţe.. Ca orice fată, îmi place să fiu curtata, dar în acelaşi timp spun ce simt atunci când e ceva puternic.


Alexia Talavutis – Nebunii din dragoste

– Se încheie un nou sezon din „Pariu cu viaţa”. Ce se întâmplă cu pesonajul tău?
Dacă v-aş răspunde la întrebare aţi afla cum se va termina povestea serialului. Cel mai bine vă las în suspans până pe 5 iunie, când se va difuza ultimul episod din „Pariu cu viaţa”.

– Care a fost cea mai haioasă declaraţie primită de la fani?
Cea mai haioasă întrebare venită de la fani a fost: „De ce nu mă căsătoresc cu Dima şi în realitate?”

– Pe 27 mai e ziua ta, împlineşti 23 de ani. La muuuulţi ani! Cum vei sărbători?
Mulţumesc frumos! Şi anul acesta îmi voi sărbători ziua la repetiţiile pentru concertul din 1 iunie alături de echipă şi de colegii din LaLa Band, mai exact la Arenele Romane. Anul trecut am sărbătorit în acelaşi loc şi sincer, îmi doresc ca în fiecare an să avem concert de 1 iunie.

– De-a lungul timpului, ce cadouri trăsnite ai primit?
Am primit cadouri de nuntă pentru Monica şi Dima!

– Cu cine vei petrece? Există şi un iubit care te va răsfăţa?
Nu-mi place să fiu răsfăţată.

– Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din dragoste?
Iubirea este atât de ,,nebună”, încât se poate spune că facem nebunii în fiecare zi! Lăsând la o parte teoria, cred că cea mai mare nebunie pe care am făcut-o, a fost atunci când cu ocazia unui eveniment important din viaţa iubitului meu, am luat avionul şi i-am făcut surpriză de a-i fi aproape, deşi el mă ştia la sute de kilometri depărtare!

– Eşti născută la malul mării, la Constanţa . Cât de dependentă eşti de litoral?
Iubesc vara, iubesc soarele, iubesc plajă şi iubesc marea. Dacă am parte de toate aceste lucruri sunt cea mai fericită! Casa din Constanţa se află la 50 de metri de plajă, practic am copilărit alături de „valurile mării”.

– Unde te vei distra în această vară?
Încă nu mi-am luat biletul de avion pentru această vacanţă, dar ştiu sigur că voi merge într-un loc unde voi fi înconjurată de palmieri, plajă şi mare.

– Şi câte costume de baie plănuieşti să iei cu tine?
Voi încerca să mă limitez totuşi la 4 costume de baie. Sunt fan Victoria’s Secret” şi totodată un duşman al cardurilor atunci când vine vorba despre comenzi online.

– Care a fost cea mai trăsnită vacanţă de până acum?
Cea mai trăsnită vacanţă a fost la 19 ani, când mi-am luat părinţii de mână şi i-am dus la Disneyland.

– în afară de „Pariu cu viaţa”, în ce alte proiecte mai eşti implicată?
Deocamdată mă concentrez şi mă implic total în cele două proiecte „Pariu cu viaţă” şi LaLa Band.


Ana Baniciu – În aşteptarea Prinţului!

– Se încheie un nou sezon din „Pariu cu viaţa”. Ce se întâmplă cu personajul tău?
Personajul Danei, aşa cum v-a obişnuit, trăieşte nişte experienţe total neaşteptate. Iar în finalul sezonului o să uimească publicul îndrăgostindu-se de băiatul la care nu se aştepta nimeni, nici măcar ea! Mă bucur că, datorită Danei, am trăit viaţa la maxim în acest sezon, aceasta fiind un personaj comic în toate situaţiile!

– Care au fost cele mai haioase declaraţii pe care le-ai primit de la fani?
Sunt foarte multe… Putem spune că avem nişte fani cu adevărat LALA! Au o mulţime de idei care mai de care mai surprinzătoare! Am ajuns acasă după turneu cu doi saci de cadouri de la fani, le-am deschis pe toate şi m-am bucurat de fiecare scrisoare în parte… E frumos când ştii că lumea te iubeşte!

– Revenind la serial, care a fost cea mai dificilă secvenţa de până acum?
Secvenţe dificile au fost destul de multe, de fapt, nu îmi place să le numesc dificile, ci mai degrabă nişte adevărate provocări. Cea mai grea secvenţa a mea a fost probabil cea de la răpirea mea şi a fetelor în care am jucat alături de Octavian Strunila, care ameninţându-mă cu un pistol mă trăgea de păr şi mă bruscă la propriu! Am fost anunţată de la început că nu se va purta nimeni cu „mănuşi” pentru că totul să fie cât mai veridic, aşa că nu a trebuit să o joc foarte mult pentru că eu mă feream în adevăratul sens al cuvântului! A fost o experienţă foarte interesantă şi sper să mai am ocazia să joc alături de oameni atât de talentaţi.

– Între muzica şi actorie, ce te atrage mai mult?
Muzica este prima mea dragoste, ascult şi cânt muzica de când mă ştiu şi nu cred că vreodată s-ar pune problema să uit de muzică, asta nu înseamnă că pun actoria pe planul doi, ea este o iubire mai actuală a mea şi îmi dau silinţa pe zi ce trece să evoluez şi să învăţ cât mai multe. Mă bucur că am norocul să fac două lucruri care îmi plac enorm!

– Cum comentează tatăl tău (n.r. Mircea Baniciu) prestaţia ta din serial? Te urmăreşte? Te critică?
Normal că am urmăreşte, este fan LaLa. Chiar vorbeam cu el acum câteva zile şi ne amuzăm de faptul că în ultima perioadă îl opresc oamenii pe stradă şi chiar şi colegii de breaslă, ca să îl felicite pentru prestaţiile mele… Şi mă întrebă: „Cu mine cum rămâne?”… Evident în glumă! El este foarte mândru şi fericit că mă aflu în această echipă pentru că ştie că sunt pe mâini bune.

– Dintre toate piesele formaţiei Phoenix care îţi este cea mai dragă? şi de ce?
Sunt foarte multe care îmi plac şi nu numai din Phoenix, nu pot să aleg una… e mult prea dificil! Eu sunt destul de subiectivă având în vedere că sunt cantate de tatăl meu. Îmi plac toate!

– Ce vei face în vara asta? Pe unde vei pleca?
Eu îmi doresc să plec cât mai mult în turneu, dacă aş putea să stau non stop în turneu alături de colegii mei, ar fi un vis! Am în plan şi nişte plecări în afara ţării, dar sunt de parare că vacanţele neplanuite sunt cele mai reuşite. Aşa că aştept propunerile colegilor mei ai vedem ce iese! În orice caz, se anunţă o vară superbă!

– Ce nu-ţi lipseşte din bagajul de vacanţă?
Depinde de destinaţie, dar ce nu va lipsi niciodată cu siguranţă este iPod-ul!

– Cât de mult îţi plac costumele de baie? Şi câte exemplare deţii?
Îmi plac foarte mult şi mai nou am achizitonat câteva foarte interesante, nu am foarte multe, dar nu este timpul pierdut…

– Eşti dependentă de bronz? Mergi şi la solar?
Îmi place să fiu bronzată, nu exagerat, dar mi se pare că acea culoare măslinie este sexy! Am fost şi la solar dar în timpul verii profit de soare şi de vremea frumoasă de câte ori am ocazia! Bronzul natural nu se compară cu nimic altceva.

– Care a fost cea mai mare nebunie estivală de până acum?
Nebunie… sunt destul de cuminţică! Anul trecut la Vamă Veche am stat o săptămână şi am filmat pentru serial! A fost o experienţă pe care cu siguranţă eu şi colegii mei nu o să o uităm curând!

– Crezi că vara te îndrăgosteşti mai uşor? Eşti îndrăgostită?
Nu sunt îndrăgostită, dar nu este timpul pierdut! Încă aştept „prinţul”, nu mă grăbesc şi sunt convinsă că atunci când va fi să fie, o să se merite toată aşteptarea! Cu siguranţă vară se leagă foarte multe idile, cine ştie… Poate vara asta este cu noroc!

Cătălina Matei