Sore se transformă în Michael Jackson la “Te cunosc de undeva!”

Apropo.ro / 04.10.2014, 07:00
Sore se transformă în Michael Jackson la “Te cunosc de undeva!”
Cei opt campioni ai transformărilor totale au pregătit timp de o săptămână noi personaje pe care le vor imita cu talent, umor şi dezinvoltură diseară, 4 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.
Anda Adam va cânta în travesti precum Marc Antony, CRBL va trebui să pară mic şi uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în rolul lui Kylie Minogue, va fi mai erotică şi senzuală ca niciodată.
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Rona Hartner va fi Adrian Minune şi va cânta, în ţigăneşte, acompaniată de un taraf. Pepe se va undui pe ritmurile piesei “Puişor”, precum Lora, colega sa pe care va trebui să o imite, iar Maria Buză se va transforma în Elena Cârstea şi îi va dedica acesteia momentul său artistic.
 
Florin Ristei va face travestiul său suprem, când va cânta precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge îi va da uşoare bătăi de cap engleza pe care o cântă Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.
 
Invitatul special al acestei ediţii este Sore care va cânta şi dansa precum Michael Jackson, pe acordurile piesei “Billie Jean”. De asemenea, fetele de la Blondy vor urca sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge şi Florin Ristei.