Soţia lui Dan Petrescu comparată cu Victoria Beckham. Cea mai sexy soţie de antrenor

De: Cristiana Trifu / 21.11.2017, 15:37
Soţia lui Dan Petrescu comparată cu Victoria Beckham. Cea mai sexy soţie de antrenor
Adriana Petrescu, soţia antrenorului Dan Petrescu, are 41 de ani şi este mamă unei fetiţe de 9 ani - Jennifer. La 17 ani, Adriana Petrescu şi-a început cariera de model în Germania. Soţia lui Dan Petrescu este considerată de mulţi drept Victoria Beckham a României, graţie eleganţei şi senzualităţii sale.
 
Conştiincioasă şi disciplinată, vedeta aplică din totdeauna câteva reguli simple, dar de efect, pentru menţinerea sănătăţii şi stării de bine: este dependentă de mişcare, nu mănâncă seara, nu consumă alcool şi nici cafea şi nu pierde nopţile. 

”De mică, am practicat atletismul. Apoi, când aveam 15 ani, atunci când am mers prima oară la o sală de fitness, am fost atrasă şi mi-am făcut abonament. Am rămas fidelă. Modellingul a fost o experienţă interesantă. Am început la 16 ani, iar la 17 ani am plecat în Germania unde am învăţat ce înseamnă punctualitatea şi alimentaţia sănătoasă. De mică, m-am obişnuit într-un anumit fel. Nu am fost obişnuită cu mâncăruri grase, nici cu mâncăruri cu sosuri. Nu au cum să-mi placă acum la 41 de ani. |mi plac salatele cu somon, năut, rodie, şi fructele de pădure la micul dejun” mărturiseşte Adriana Petrescu pentru apropotv.ro.

Adriana Petrescu are afaceri în industria beauty de România şi este o femeie care se bucură de succes pe plan profesional.