Soţia lui Mihai Petre va fi consilier de dans sportiv la “Dancing with the Stars”

Apropo.ro / 11.07.2014, 10:54
Soţia lui Mihai Petre va fi consilier de dans sportiv la “Dancing with the Stars”
Mihai Petre nu a bătut singur palma cu Antena 1 pentru emisiunea “Dancing with the Stars” în cadrul căreia va fi jurat. Alături de el a venit în noua echipă şi soţia sa, Elwira Petre. Cei doi soţi vor fi din nou colegi de trust.
Vedetele care vor accepta marea provocare a dansului şi vor participa în emisiunea “Dancing with the Stars” vor avea parte de tot sprijinul pentru a excela pe ring. Ele vor fi antrenate chiar de Elwira Petre, cea care va fi consilier de dans sportiv în cadrul acestei emisiuni. “Voi ajuta toate perechile şi toţi coregrafii să facă dansurile cât mai bine”, a mărturisit Elwira, cea care recunoaşte că va avea pretenţii foarte mari de la participanţi. “Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reuşeşti să obţii rezultate pe măsură. Voi fi aşa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanţă”, a dezvăluit frumoasa dansatoare. 
 
Mihai si Elwira Petre
Foto: Publimedia – Sorina Andreica
 
De la viitorii concurenţi Elwira îşi doreşte un singur lucru: să fie trup şi suflet în sala de repetiţii. “Să fie serioşi e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat”, consideră ea. Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înţelege emoţiile pe care participanţii le vor trăi, mai ales că şi ea a fost mereu copleşită de ele înaintea tuturor competiţiilor la care a participat. “Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoţii. E un lucru normal şi absolut necesar, dacă nu mai ai emoţii înseamnă că nu-ţi mai pasă. Emoţiile sunt sănătoase”, a declarat Elwira. 
Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira şi Mihai Petre au fost de trei ori campioni naţionali la dans sportiv, semifinalişti la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 dansuri şi finalişti la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasaţi în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004.