Soţia nu-l scăpa din ochi! George Clooney, pus la dietă şi trimis la sală de Amal Alamuddin

Apropo.ro / 19.01.2015, 08:30
Soţia nu-l scăpa din ochi! George Clooney, pus la dietă şi trimis la sală de Amal Alamuddin
Este încă unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, dar de când s-a însurat a început să ia proporţii.
Şi pentru că tânăra lui soţie a observat şi ea acest lucru, George Clooney a fost pus la…slăbit!
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Pentru că în ultima vreme s-a neglijat şi a luat în greutate în jur de 6 kilograme, Clooney va trebui să ia măsuri. Nu de alta, dar s-ar putea să nu-l mai placă soţia dacă nu revine urgent la formele şi silueta care l-au consacrat!  
 
“George a realizat că trebuie să ia măsuri în momentul în care Amal l-a strâns în braţe şi a început să-l bată uşor pe burtă. I-a făcut o dietă strictă şi i-a spus că ar trebui să se mai ducă pe la sală”, a mărturisit un apropiat al cuplului.
 
Amal Clooney, fostă Alamuddin, este o avocată de origine libaneză specializată în drepturile omului. Amal Alamuddin şi actorul american George Clooney s-au căsătorit în acest an în luna septembrie.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Soţia lui Clooney, a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014, potrivit celebrei prezentatoare de televiziune americană Barbara Walters, autoarea listei celor mai fascinanţi 10 oameni din lume din 2014. Barbara Walters a spus  că nunta celor doi a fost „perfectă”. 
 
George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în luna aprilie, după o relaţie de şase luni, s-au căsătorit la Veneţia, pe 27 septembrie, în prezenţa a aproximativ 100 de invitaţi, printre care s-au aflat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono. 
 
Celebrul cuplu  se gândeşte acum şi la copii şi vrea să adopte un orfan dintr-o ţară afectată de război.