Soţia perfectă: 3 nominalizări la Globurile de Aur

De: Mioara Tronaru / 14.12.2013, 13:00
Soţia perfectă: 3 nominalizări la Globurile de Aur
Serialul ”Soţia perfectă”, difuzat de Diva Universal, a fost nominalizat la trei categorii importante ale premiilor Globurile de Aur.

Se apropie sezonul premiilor în cinematografie! Primul eveniment major din 2014 sunt Globurile de Aur, care vor fi decernate la Los Angeles, pe 12 ianuarie. Cu o lună înainte de gală – joi, 12 decembrie 2013 – s-au anunţat nominalizările pentru cea de a 71-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur.

Serialul Soţia perfectă a fost nominalizat la trei categorii importante: Cel mai bun serial TV (dramă), Julianna Margulies, interpreta Aliciei Florrick, candidează la Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-un serial TV (dramă), iar rolul avocatului Will Gardner din Soţia perfectă i-a adus actorului Josh Charles o nominalizare la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial TV (dramă).

Iată ce a declarat Julianna Margulies după anunţarea nominalizărilor: “Mulţumesc Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association) pentru că au onorat serialul nostru, Soţia perfectă, cu trei nominalizări. Noul sezon al serialului este extraordinar şi e o onoare să primim recunoaşterea din partea HFPA. Felicitări colegului meu, Josh Charles, şi creatorilor serialului, Robert şi Michelle King”.

La rândul său, actorul Josh Charles a spus: “Mulţumesc Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association) pentru că a deşteptat în dimineaţa aceasta un leneş somnoros cu vestea bună despre nominalizarea la Globurile de Aur!”. Robert King şi Michelle King, producători executivi şi creatori ai serialului Soţia perfectă au declarat: “Nu avem cuvinte să decriem cât de fericiţi suntem la aflarea veştii de azi, nominalizările HFPA sunt o recunoaştere nu numai a serialului, ci şi a Juliannei şi a lui Josh”.

Sezonul 5 al mult-premiatului serial Soţia perfectă va fi difuzat la Diva Universal, în premieră, începând de duminică, 19 ianuarie 2014, la ora 21:00.