Spa la tine acasă

De: Mioara Tronaru / 23.05.2013, 17:53
Spa la tine acasă
După ce mergi la spa, ai vrea să te muţi acolo şi să ai tot timpul privilegiul de a te relaxa. Dar, relaxarea nu ar trebui sa fie un privilegiu şi ar trebui să te poţi bucura de ea zi de zi. De aceea, AVON te ajută să poţi avea un SPA la tine acasă şi să te poţi destinde ori de câte ori simţi nevoia.

Cu Planet Spa de la AVON, orice femeie îşi poate amenaja un colţ de răsfăţ chiar la ea acasă şi poate beneficia de tratamente de relaxare şi înfrumuseţare. Acum, AVON relansează o parte din gamele Planet Spa, cu ingrediente noi adunate din colţuri diferite ale lumii.

Produsele din gama Planet Spa de la AVON răspund nevoilor fiecărei femei şi fac  ritualul de relaxare, dar şi cel de îngrijire a tenului să fie mai simple, mai la indemână. Noile produse vin sub o formă nouă, reîmprospătată. Astfel, AVON relansează 5 din cele 9 subgame Planet Spa: Bali Botanica, Planet Spa cu ulei de măsline, Planet Spa cu minerale de la Marea Moartă, subgama Planet SpaTurkish Bath, Planet Spa cu unt de Shea. Acestea au texturi plăcute, arome deosebite şi acţiune eficientă asupra pielii.

•           Noua subgamă Planet Spa Bali Botanica are la bază ingrediente precum flori de frangipani şi lemongrass, care vor crea o senzaţie plăcută de relaxare; gama cuprinde exfoliant pentru corp, mască de păr, mască de faţă, cremă de corp şi ulei de corp, potrivite pentru un răsfăţ complet;

•           Uleiul de măsline este cunoscut pentru efectele sale hidrantate, iar subgama Planet Spa pe bază de măsline este ideală pentru hidratare părului, corpului sau a feţei, mai ales datorită acizilor graşi şi vitaminelor din compoziţie;

•           Produsele pe bază de minerale de la Marea Moartă au un puternic rol în detoxifierea corpului şi în relaxare;

•           Faimoasele băi turceşti se regăsesc în produsele din subgama Planet Spa Turkish Bath, cu un efect tonic vizibil în scurt timp;    

•           Pentru pielea uscată şi iritată a fost creată noua gama pe bază de unt de Shea, cu aromă dulce; ingredientele de la tropicele din Africa asigură hrănirea optimă a pielii; cremele din această gamă sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, iar combinaţia dintre zahărul brun şi extractul de arbore de shea este ideal pentru a proteja pielea sensibilă.

AVON Planet Spa

Gama Planet Spa de la AVON cuprinde produse esenţiale de îngrijire pentru femeile care îşi doresc să îţi răsfeţe simţurile. Acestea sunt adaptate nevoilor lor în funcţie de zonele care au nevoie de atenţie specială. Planet Spa oferă femeilor ceea ce au nevoie pentru îngrijirea pielii, părului sau unghiilor, fiind o alternativă foarte bună la tratamentele profesionale Spa. În gama Planet Spa sunt incluse şi produse din game pe bază de caviar, fructe de goji, floare de lotus, ginseng, şampanie şi trufe de ciocolată.

Noile game Planet Spa, cu ingrediente naturale luxuriante, vor fi disponibile începând cu luna iunie şi pot fi comandate prin intermediul reprezentanţilor AVON.