SPECIAL 1 iunie: Amintiri din copilăria vedetelor

De: Cătălina Matei / 01.06.2014, 07:00
SPECIAL 1 iunie: Amintiri din copilăria vedetelor
Indiferent de vârstă, toţi rămânem copii, iar vedetele noastre nu fac excepţie! Iată care sunt cele mai haioase peripeţii din copilăria celebrităţilor din România şi ce planuri au de 1 iunie.

Chiar dacă au fost la furat de cireşe sau jucau fotbal de dimineaţă până seara, vedetele noastre îşi amintesc cu drag de perioada copilăriei lor. Ba chiar unii dintre ei recunosc că nu s-au maturizat nici acum!

 

Andreea Esca, îndrăgostită de băiatul vecinilor

Prezentatoare Ştirilor PRO TV ne-a mărturisit, cu ceva timp ân urmă, că a fost un copil „cam plictisitor de cuminte”. Asta nu înseamnă că nu a avut parte de peripeţii. Despre cum s-a îndrăgostit de biatul vecinilor aflaţi mai multe detalii din materialul VIDEO pe care îl găsiţi aici.

 

Andi Moisescu: „Pentru mine, Ziua Copilului ţinea toată vara”

În copilărie, realizatorul emisiunii „ApropoTV” şi jurat al show-ului „Românii au talent” de la PRO TV, era un petrecăreţ. „Când eram mici, sărbătoream în fiecare zi. Nu primeam cadouri, dar aveam grijă să tratăm fiecare zi ca pe o una de sărbătoare. De 1 iunie chiar nu-mi amintesc să fi făcut ceva special. Eu am copilărit în Mangalia. Pentru mine ziua copilului începea odată cu vremea bună şi lua sfârşit abia după ce pleca şi ultima rudă care-şi petrecea concediul la noi acasă. C-aşa era pe vremea aia”, spune Andi Moisescu.

 

Teo Trandafir – pregătiri intense pentru ziua ei

Pentru că pe 2 iunie este ziua ei de naştere, de Ziua Copilului vedeta Kanal D se va pregăti intens de… petrecere. Cât despre cele mai mari pozne din copilărie, iată ce ne-a povestit Teo Trandafir: „M-am băgat într-o cutie în care mama ţinea plapuma şi pernele, iar pentru că era o ladă de studio şi avea nişte găuri imense, am tras capacul pe deasupra după care am adormit în alea care erau moi şi miroseau frumos. Dimineaţa, părinţii mei nu m-au mai găsit şi m-am trezit în nişte răgnete îngrozitoare. Mama urla, tata la fel, iar toţi vecinii erau în mijlocul casei. Eu dormeam ca un prunc, iar ei mă căutau”.

 

Simona Pătruleasa – distracţie în familie

Prezentatoarea Ştirilor Kanal D are deja bine stabilit prohramul pentru Ziua Copilului. „De 1 iunie, voi fi alături de Ingrid şi soţul meu la un eveniment organizat pentru copii. Acolo vor veni toate personajele din desenele animate Disney şi gaşca ei preferată, Zurli”, ne-a dezvăluit Simona. Şi tot de la vedeta Kanal D am aflat cât de cuminte a fost ea când eram mică: „În copilărie, împreună cu fratele meu, am vândut merele pe care le-a adus bunicul de la ţară, la colţul blocului. Ne propusesem să strângem bani, iar din ei să ne cumpărăm jucării şi dulciuri. Când a ajuns mama acasă a aflat de la vecini ce ispravă am făcut noi”.

 

Răzvan Simion, un tătic experimentat

Matinalul de la Antena 1 este un tătic tare mândru de cei doi pitici ai săi, Ianca şi Tudor. „Nimic nu mi se pare greu. Am, cum îmi place mie să spun, centura neagră. Am fost primul care i-a făcut băiţă Iancăi, faceam cu schimbul cu Diana (n.r. soţia lui Răzvan) la biberoane, deci…nimic nu mi se mai pare greu. De când am acceptat provocarea , nu mai pot petrece cu ei la fel de mult timp ca până acum, dar chiar şi aşa, în timpul săptămânii suntem mereu împreună”, povesteşte Răzvan.

 

Mihai Găinuşă se distrează la pensiunie

De 1 iunie, Cârcotaşul de la Prima TV se va relaxa şi distra în acelaşi timp la pensiunea familiei. „O să mergem la pensiunea nostra din Cheia, Andrei vrea foarte mult să se plimbe cu poneii, iar Eva cu bicicleta. Poate o să primească şi un tort. Doar dacă sunt cuminţi. Deci părinţii mănâncă tortul”, ne-a declarat Mihai Găinuşă. Iar despre copilăria sa, vedeta Prima TV ne-a mărturisit că a mai făcut şi trăsnăi. „Am ras ciocolax şi l-am pus pe nişte praline, după care le-am servit la şcoală unor colegi. Care au lipsit a doua zi de la şcoală. Dar n-aş vrea să fie sursă de inspiraţie pentru copii”.

 

Grig Chiroiu, între fotbal şi modă

Pupăză din serialul „Trăsniţii” de la Prima TV are doi copii adolescenţi, Mihnea (15 ani) şi Adina (16 ani). Prin urmare, pasiunile celor doi sunt fotbalul şi moda, iar programul pentru 1 iunie arată astfel: „Având în vedere că am copii mari, vom merge la un meci de fotbal al lui Mihnea, iar cu Adina vom merge împreună la un film”. Şi tot Grig ne-a mărturisit care au fost trăsnăile din copilăria sa: „Au fost atât de multe! Îmi amintesc când am luat nişte căţeluşi dintr-o curte, crezând că sunt abandonaţi, şi i-am vândut unui alt vecin. Până la urmă, am returnat animalele proprietarului, şi am rămas cu banii primiţi, fiind recompensat pentru faptul că mi-am recunoscut fapta. Aveam vreo 6 ani la vremea respectivă”.

 

Jojo sărbătoreşte de trei ori!

 

Pentru Cătălina Grama – Jojo, vedeta de la „Happy show”- Serviciul Român de Comedie, ziua de 1 iunie este una de trei ori specială: „De 1 iunie sunt născuţi doi oameni dragi mie, Monica Anghel şi vărul meu, Silviu, care-mi este ca un frate. Iar de când am venit A. pe lume, sărbătoarea s-a triplat. Probabil că ne vom întâlni cu toţii şi ne vom distra aşa cum ştim noi cel mai bine”.

 

Aniela Petreanu se distrează pe… 2 iunie!

„De 1 iunie cred că o să petrec pe 2. Carol e la ţară cu părinţii mei, lângă Panciu. Chiar în prima zi de iunie 1 plec la Constanţa să promovez filmul despre a îndrăzni să naşti aşa cum îţi doreşti. Dar mă bucur pentru el că e acolo şi îi face fericiţi pe ai mei şi îl invidiez că are cireşe la discreţie”, declară cu umor Aniela Petreanu, actriţa din Serviciul Român de Comedie, însărcinată cu cel de-al doilea copil.

 

Cristian Brancu şi Oana Turcu, răsfăţ la malul mării

Pentru vedetele de la Antena Stars, Teddy, băieţelul lor de aproape trei ani va fi în centrul atenţiei şi în această zi specială. „Noi trei suntem mari admiratori ai mării. Acolo, Oana şi cu mine ne-am logodit, pe malul mării ne-am căsătorit, la malul mării l-am botezat pe Teddy. Aşa că vom profita de faptul că e duminică şi că vremea este absolut superbă la mare şi ne vom răsfăţa la Mamaia, acolo unde avem un apartament. Asta înseamnă că ne vom plimba pe faleză, vom face plaja (unii dintre noi vom purta pălărioare, ca să nu facem insolaţie), ne vom da în maşinuţe, ne vom răsfăţa cu o cină frumoasă şi ne vom face surprize frumoase cu cadouri. Şi ne vom simţi în culmea fericirii când Teddy va spune, cum ştie el, ”.