Spring IT 2015

Redacția / 20.02.2015, 14:19
Spring IT 2015

O noua ediţie Spring IT va avea loc la Academia de Studii Economice din Bucureşti, în perioada 9-13 martie 2015!

Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) anunţă începerea celei de-a patra ediţii a proiectului Spring IT, eveniment ce va avea loc în perioada 9-13 martie 2015, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

SiSC (www.sisc.ro) este prima organizaţie studenţească din ASE, fiind înfiinţată în 1996 şi având aproximativ 200 de proiecte desfăşurate cu succes până în prezent. Misiunea organizaţiei este de a reprezenta studenţii Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susţinerea intereselor şi drepturilor în raport cu mediul academic, cât şi prin crearea de oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală.

În urma unei analize, s-a constatat faptul că mediul universitar nu favorizează  un parteneriat strâns cu piaţa muncii şi nu încurajează suficient interacţiunea dintre student şi angajator. În consecinţă, Spring IT aduce în mijlocul studenţilor din C.S.I.E. şi nu numai, reprezentanţi ai celor mai importanţi agenţi economici de pe piaţă, în ceea ce priveşte domeniul IT.

Evenimentul constă într-o săptămână de prezentări, activităţi şi concursuri cu premii. Invitaţii le vor prezenta studenţilor, în mod succint, ce presupune să fii angajat în cadrul respectivei companii şi cum poţi deveni unul dintre aceştia. Perioada de înscriere, pe site-ul http://springit.sisc.ro/, este în perioada 2-13 martie!

                Programul evenimentului din acest an este structurat astfel:

Ziua I - Conferinţă de deschidere

Ziua II - Career Day & Workshop

Ziua III - Career Day & Workshop

Ziua IV - Career Day & Workshop

Ziua V - Career Day & Workshop & Festivitatea de închidere

Notă: Evenimentele de tip Career Day & Workshop vor fi susţinute de reprezentanţi ai partenerilor: Qualitance, IBM, Accenture, TotalSoft, Misys, ING, Zitec şi Pharmec.

Un plus, care este oferit studenţilor, constă în posibilitatea încărcării CV-urilor pe site, iar acestea vor ajunge, în cele din urmă, la partenerii proiectului.

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie, nu ezitaţi să accesaţi site-ul (http://springit.sisc.ro) sau http://sisc.ro.

De asemenea, puteţi urmări actualizările zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/spring.it.sisc.

Pentru întrebări şi detalii suplimentare:

 Marius Bălţoi                                                                           Ileana Cartianu

Coordonator Spring IT                                                         Coordonator departament Relaţii Publice

Email: marius.baltoi93@gmail.com                                 Email: ileecartianu@gmail.com

Telefon: 0733684421                                                              Telefon: 076944765