STAR PRONOSTIC: Cine câştigă CM de fotbal 2014?

De: Cătălina Matei / 10.07.2014, 09:00
STAR PRONOSTIC: Cine câştigă CM de fotbal 2014?
Cea mai mediatizată competiţie sportivă din lume se apropie de final. Cine va câştiga Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia? N-avem nicio caracatiţă, niciun papagal şi nici vreun oracol miraculos care să ne răspundă la întrebare, însă am obţinut nişte pronosticuri de la vedetele noastre. Iată pe cine mizează ele!

Kamara de la AlbNegru mizează pe Germania la Campionatul Mondial

Kamara, pata de culoare din trupa AlbNegru, face parte din Naţionala de fotbal a artiştilor. E microbist şi ţine cu Rapidul. A urmărit  Campionatul Mondial cu maxim interes şi favorita lui este echipa Germaniei.

“Echipa mea de suflet este Rapidul. Anul trecut le-a fost luat locul din divizia A în mod injust, însă în acest an au promovat din nou. Ca şi echipă din Campionatul Mondial apreciez echipele Olandei şi Franţei, dar favorita rămâne Germania”, spune Kamara.

Însă atunci când vine vorba de cea mai tare echipă de la Campionat, artistul pune preţ pe Columbia.

“Fiecare echipă a avut meciuri bune şi meciuri rele, însă cea mai mare constanţă a avut-o Columbia. Cred că va fi un moment greu pentru Brazilia atunci când va întâlni echipa Columbiei. Cel mai bun fotbalist de la Mondiale? Mi-e greu să îmi dau cu părerea, dar cred că cei care au decis meciurile cele mai importante pentru echipele lor au fost Arjen Robben – Olanda, şi James Rodriguez – echipa Columbiei”, a mai adăugat proaspătul tătic de băieţel- Kamara.

 

Ciprian Marica:  “Germania e o echipă solidă! Ar putea câştiga!”

FOTO: Facebook

Internaţionalul român Ciprian Marica nu putea rata Campionatul Mondial 2014. Mai ales că aşteaptă să vadă către ce mare echipă se va îndrepta curând, căci după cum ne-a declarat îşi doreşte să ajungă să joace “La o echipa dintr-un campionat tare la care voi fi titular şi care se va bate pentru un obiectiv important!”. Şi dacă tot e vorba de campionat, să aflăm şi părerea atacantului despre acesta.

“N-am avut o echipă favorită la acest Mondial, dar cred că în semifinale, că tot vorbim înainte de disputarea lor, au ajuns cele mai tari echipe”, spune fotbalistul.

“O să ţi se pară atipic din partea unui atacant de meserie, dar cred că a fost, în bună măsură, un Mondial al portarilor, de la americanul Tim Howard şi costaricanul Keylor Navas până la neamţul Manuel Neuer. Uite, la sfertul de finală câştigat de Olanda, a contat enorm decizia lui Louis van Gaal, dar decisiv a fost Krul, nu? Cred că la acest Mondial ar putea câştiga Germania, echipă solidă…”, a completat Marica. Fotbalistul mărturiseşte şi că  a făcut ceva pariuri cu privire la unele meciuri: “Pariasem, dar numai cu mine însumi, pe Mexic! Altfel, cred că fotbaliştii trebuie să joace fotbal şi să se ţină departe de pariurile sportive”.

Andreei Ibacka îi plac portocalele… mecanice!

Foto: Facebook

Aţi ghicit, echipa favortiă a soţiei lui Cabral este Olanda. „Parcă văd că, în afară de mine vor răspunde numai bărbaţi la interviul ăsta. Carevasăzică puneţi presiune pe mine să dau jos din pod limbajul fotbalistic! Olanda, ea e echipa mea preferată, taman fiindcă e proactivă şi mizează pe atac. Şi cu toate că Robben s-a demonstrat în multe faze individualist, Portocala Mecanică rămâne o echipă cu multă fantezie în joc”, mărturiseşte Andreea.

Prin urmare, finala pe care a mizat vedeta TV a fost Germania – Olanda, însă vom vedea pe 13 iulie un meci de sfârşit de campionat între Germania şi Argentina.

N-am crezut că Andreea Ibacka se pricepe atât de bine la fotbal! Şi, dacă nu v-aţi convins încă, iată ce ne-a declarat despre surprizele acestui campionat: „Cea mai mare a fost fără doar şi poate Costa Rica, care s-a calificat în optimi de pe primul loc din grupă, fluierând practic într-o grupă în care nimeni nu-i dădea nicio şansă. Asta după ce a învins echipe mari ca Italia şi Uruguay şi a remizat cu Anglia. Iar reuşita cu Grecia, izbutită în doar 10 oameni încă din minutul 60, a venit să întărească faptul că performanţa lor nu s-a bazat nicio secundă pe şansă”.

Revenind la finală, Andreea ne-a mărturisit că îşi doreşte o vizionare mai specială: „Sper să mă scoată soţu’ la o terasă cu un proiector uriaş. Pe 13 suntem în Bucureşti, asta e clar. Măcar atât să mă surprindă, dacă în concediu tot nu-şi face curaj să mă ducă”.

 

Mihai Găinuşă, francofil 100%

Foto: Prima TV

Vedeta Prima TV este un fan al Franţei, încă din copilărie. Iar în ce priveşte fotbalul, evident, Mihai Găinuşă ţine tot cu ţara lui Voltaire. „De mic, de când jucam fotbal cu nasturi, pe vremea lui Platini şi Tigana, am ţinut cu Franţa. E şi normal ca lui Gainuşă să-i placă cocoşii galici”, spune Mişu. Cu toate acestea, el credea că în finala de pe 13 va ajunge Olanda, însă nu s-a întâmplat.  „Are jucători fantastici, iar Arjen Robben e foarte constant în performanţă. Şi am impresia că are şi un picior mai scurt, înşelator. Au fost surprize plăcute, dar şi neplăcute, cum ar fi prestaţia Spaniei, a Angliei sau a Italiei. Partea bună e că România nu s-a făcut de râs în Brazilia. S-a făcut în preliminarii”, ne declară Găinuşă în stilul caracteristic.

Unde va urmări finala din 13 iulie? „Acasă. Spre deosebire de terasă, servirea e mult mai promptă. Îmi iau singur berea din frigider. O să beau bere fără motiv. Dacă ar fi să beau bere în funcţie de prestaţia naţionalei, aş fi abstinent”.

Şi tot de la Mişu am aflat care sunt planurile lui de vacanţă: „Mergem în Grecia. Să văd şi eu o echipă de fotbal care se antrenează la terasă, la cafe!”.

 

Dan Negru mizează pe nemţi

Foto: Antena 1

Dacă ar fi să parieze, prezentatorul emisiunilor „Next Star” şi „Te pui cu blondele” de la Antena 1 ar miza pe echipa Germaniei. „Eu ţin de mic cu nemţii, pentru că m-am născut şi am crescut în Timişoara. Cred că Germania va ajunge în finală alături de Brazilia, iar, bineînţeles, Germania va câştiga. Elveţia a făcut o figură bună, nu mă aşteptam, şi America m-a impresionat, mai ales că îl are ca antrenor pe germanul Klinsmann Juergen”, ne-a mărturisit Dan Negru, care va urmări acasă finala Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, în faţa televizorului. Până acum, Dan a ghicit pe jumătate finala din Brazilia!