Start! Începe caravana“Românii au talent”! 7 oraşe, 3 mari premii, un erou naţional!

Apropo.ro / 29.09.2014, 12:11
Start! Începe caravana“Românii au talent”! 7 oraşe, 3 mari premii, un erou naţional!
Caravana “Românii au talent” dă startul căutărilor următorului erou naţional! Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis pornesc mâine, pe 30 septembrie, în aventura căutării celui mai talentat român. Prima oprire: Braşov.
După ce timp de patru sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Ediţia a cincea “Românii au talent” reîncepe căutările pentru noi talente autentice, împreună cu un nou juriu şi alături de gazdele show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş.
 
Vor fi vizitate 7 oraşe, în care sunt aşteptaţi toţi cei care consideră că au un talent special, autentic, deosebit. Spectacolul şi povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primăvara anului viitor.
 
 
Foto: PR
 
 
Primul oraş în care va poposi caravana talentelor anul acesta este Braşov, mâine, pe 30 septembrie, la Hotel Kronwell, fiind urmat de Galaţi, pe 4 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cluj-Napoca – pe 8 octombrie la Hotel Belvedere, Timişoara –  pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova –  pe 20 octombrie la Teatrul Naţional Marin Sorescu, Chişinău – pe 29 octombrie la Hotel Codru şi Iaşi, pe 4 noiembrie, la Hotel Unirea. Toate audiţiile din cele 7 oraşe vor avea loc la ora 10:00. 
 
 
Foto: PR 
 
 
“Va fi o imensă bucurie să cunosc şi sezonul acesta oameni cu totul speciali. Iar faptul că juriul va avea o formulă un pic schimbată în acest an, va fi un alt aspect inedit. Aşadar, aştept la preselecţii oameni talentaţi şi inimoşi din toată ţara, pentru că va fi o experienţă senzaţională!”, a spus Andra despre noul sezon “Românii au talent”.
 
 
Foto: PR 
 
 
“Vine o vreme când te prinzi că cea mai valoroasă avere e în tine, nu pe tine, în garaj sau în casă. Şi ceea ce ai în tine trebuie scos la iveală, trebuie arătat lumii, ca să devină bucurie, satisfacţie, carieră. Dacă nu te încurajează altcineva, dacă nu te susţine cu adevărat nimeni, fă singur toţi paşii spre viitorul tău. Vino şi arată-ne cine eşti cu adevărat, ce poţi şi ce vrei de la viaţă. Don’t dream it, be it!”, a declarat Mihaela Rădulescu.
 
 
Foto: PR
 
 
“La cum merg lucrurile în ţara asta, singura certitudine pentru români rămâne propriul talent. Eu să fiu în locul lor n-aş ezita să-l pun în sfârşit în valoare. Veniţi la preselecţii! La câte oportunităţi s-au risipit în România, ar fi păcat să vi se piardă şi talentul”, declară Andi Moisescu. 
 
 
Foto: PR
 
În stilul său caracteristic, Bebe Cotimanis îndrumă toţi românii talentaţi să vină la preselecţii: “Consideraţi că mă auziţi strigând cu voce tare: “Români, veniţi la >!”
 
Înscrierile pentru ediţia a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei din cele şapte oraşe. Astfel, ei vor intra în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.