Starul din „The Dark Knight”, Christian Bale, a fost arestat

Apropo.ro / 22.07.2008, 17:12
Christian Bale din Batman "The Dark Knight" a fost arestat in cursul zilei de azi. Mama actorului si sora sa Sharon au fost atacate actor

Christian Bale, protagonistul din Batman "The Dark Knight" a fost arestat in cursul zilei de azi, 22 iulie. Mama actorului Jenny, 61 de ani, si sora sa Sharon, 40 de ani, au fost atacate in mod violent de catre actor, in seara zilei de sambata (20 iulie) in camera de hotel (Dorchester Hotel) unde erau cazate in Londra.

Dupa incident, Jenny si Sharon au mers la sediul politiei din Hampshire pentru a depune o plangere impotriva lui Bale. O sursa din cadrul politiei declara: "Un barbat in varsta de 34 de ani a sosit la sediul politiei din Londra unde a si fost arestat, in urma unei plangeri….Deocamdata el va ramane in custodia politiei".

Incidentul a avut loc inainte de premiera filmului, insa politia i-a permis actorului sa fie prezent la premiera in Londra.

Actorul care il interpreteaza pe "Caped Crusader" in film a fost insotit la premiera de colegii sai de pelicula, Maggie Gyllenhaal, Sir Michael Caine si Aaron Eckhart, pe covorul rosu.

christian bale

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

The Dark Knight, filmul cu cele mai bune incasari

The Dark Knight, filmul cu cele mai bune incasari

Noul Batman "The Dark Knight" a batut recordurile la incasari in box office, intr-un weekend.

Shannen Doherty

Shannen Doherty "Brenda", intr-un nou BH 90210

Shannen Doherty, bruneta temperamentala din Beverly Hills 90210 isi va face aparitia din nou in serialul care i-a adus celebritatea. Shannen, care a interpretat rolul lui…

Sex-tape cu sexy Jessica Simpson?

Sex-tape cu sexy Jessica Simpson?

Umbla zvonurile ca ar exista o inregistrare video cu Jessica Simpson in timp ce face sex si ca ar fi in posesia persoanei care a adus in atentie, cu aceeasi poveste, si …

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza