Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu joacă în Europa League, în direct, la Digi Sport 1

Apropo.ro / 23.10.2014, 12:47
Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu joacă în Europa League, în direct, la Digi Sport 1
Echipele româneşti au emoţii astăzi, în Europa League. Pe Digi Sport 1, de la ora 20.00, Steaua Bucureşti întîlneşte, acasă, echipa portugheză Rio Ave. O victorie în faţa lusitanilor ar fi una istorică în faţa unei formaţii portugheze, după ce roş-albaştrii au jucat pînă acum doar cu Benfica Lisabona, pe care n-au reuşit s-o învingă.

Steaua joacă diseară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, contra celor de la Rio Ave, al treilea meci din cadrul Grupei J a UEFA Europa League. Elevii lui Costel Gâlcă pleacă cu prima şansă, deşi meciul se anunţă a fi unul destul de greu pentru gruparea din Ghencea.

Tot în această seară, de la ora 22.00, la Digi Sport 1,  Astra Giurgiu încearcă să revină după două înfrângeri consecutive şi să ia primele puncte în competiţia europeană. Giurgiuvenii speră în victorie pe terenul celor de la Celtic. Meciul dintre Steaua şi Rio Ave este comentat de George Dobre şi Bogdan Socol, iar cel dintre Astra si Celtic Glasgow de Ionut Angheluţă şi Dan Ştefănescu.

Radu Naum şi invitaţii săi vor fi în studioul Eurofotbal, de la ora 18.00, cu toate informaţiile de ultimă oră legate de cele două partide. Din pauza meciului Steaua-Rio Ave, Vali Moraru preia studioul Eurofotbal, iar după terminarea partidei toate dezbaterile şi declaraţiile dupa partida dintre Steaua şi Rio Ave se mută pe Digi Sport 2 pentru a face loc, pe Digi Sport 1, meciului dintre Astra Giurgiu şi Celtic.

Steaua – Rio Ave va fi ÎN DIRECT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonaţii reţelei de internet ai RCS-RDS. Cele mai tari faze vor fi redate în format VIDEO în timp real pe digisport.ro, precum şi pe m.digisport.ro.