Ştefan Bănică Jr. vine la TVR

De: Nicoleta Nicolae / 16.04.2014, 12:00
Ştefan Bănică Jr. vine la TVR
Ştefan Bănică Jr. vine în cea mai tare ipostază de până acum, la TVR 1.

Actorul, interpretul şi omul de televiziune este invitatul Iulianei Tudor în ediţia specială difuzată la TVR 1, duminică, 20 aprilie, de la ora 21.10.

Moroşan, oltean şi moldovean. În această triplă ipostază îl vom vedea pe Ştefan Bănică Jr. duminică seară, în ediţia specială de Paşte O dată-n viaţă, la TVR 1. Iuliana Tudor şi echipa sa promit o ediţie memorabilă a emisiunii. Vom cânta, vom dansa, vom trăi emoţii intense, vom râde şi vom afla, în final, că rock’n’roll-ul şi muzica populară se înţeleg de minune… atunci când sunt interpretate de oamenii potriviţi, în locul potrivit.

Şi pentru că cea mai mare provocare pentru invitatul Iulianei Tudor este să concureze… cu el însuşi, gazda emisiunii de la TVR 1 a decis să îl pună, o dată-n viaţă, în trei ipostaze diferite! Ştefan Bănică Jr. are alături, ca susţinători, maeştri ai folclorului românesc: Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu şi grupul Iza din Maramureş, condus de Ioan Pop. Un moment aparte, spumos, care cu siguranţă va fi gustat de telespectatori, este cel pregătit de Ştefan Bănică împreună cu actriţa Emilia Popescu. Iar când este vorba de profesionişti adevăraţi, orice bariere pot fi depăşite, astfel că artistul face un adevărat show interpretând hiturile „Veta” şi „Super-love” alături de trupa sa, Rock’N’Roll Band, grupul The 50’s şi de nu mai puţin celebra orchestră „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Cele două părţi ale emisiunii sunt deschise cu două momente muzicale potrivite perioadei pascale: corul de copii „Suetul muzicii”, condus de prof. Cristina Manoliu, respectiv Cristian Pomohaci, care aduce în casele românilor o priceasnă.

„Este o ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă, cu formatul adaptat, în care toate cele trei personaje, din zone folclorice diferite ale ţării, sunt interpretate de mine. Cu acest prilej, m-am revăzut şi am colaborat cu artişti mari, dragi mie şi vouă. A fost o experienţă inedită, am cântat muzică populară, folclor autentic, am îmbinat actoria cu muzica şi muzica mea cu folclorul. Am dansat, am râs, m-am distrat şi sper ca această voie bună să intre şi în casele românilor în seara sfântă de Paşte şi să le descreţească frunţile”, declară Ştefan Bănică Jr., plăcut impresionat de ceea ce i s-a întâmplat… o dată-n viaţă, în platoul TVR.