Ştefan Bănică şi Diana Cavallioti te aşteaptă la teatru

De: Nicoleta Nicolae / 14.06.2015, 15:00
Ştefan Bănică şi Diana Cavallioti te aşteaptă la teatru
Cei doi actori îşi aşteaptă fanii la o piesă de zile mari! "Desculţ în parc", de Neil Simon, în regia lui Ştefan Bănică, se va juca luni, 15 iunie, ora 19:30, la Teatrul de pe Lipscani.

Cu peste 20 de reprezentaţii în stagiunea 2014-2015, în mai multe teatre şi săli ale sindicatelor din ţară, „Desculţ în parc” este un spectacol spumos, plin de culoare, care înfăţişează problemele de viaţă ale unor oameni care se confruntă cu situaţii din cele mai diverse, pline de haz: mutatul într-un nou apartament al unor tineri proaspat căsătoriţi, vizite neanuntaţe ale soacrei, vecini „exotici” etc., toţi acestia completând un tablou pitoresc, plin de bună dispoziţie.

Distribuţia spectacolului este formată din actorii Ştefan Bănică, Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat, Şerban Georgevici.

Biletele se achiziţionează online de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro , dar şi de la casieria Teatrului de pe Lipscani.

Ştefan Bănică semnează regia spectacolului şi este personajul principal masculin din piesă – avocatul Paul Bratter, preocupat în permanenţă de munca sa şi mult prea puţin de tânăra sa soţie, Corie Bratter ( interpretată de Diana Cavallioti), care este într-o vervă permanentă de a le fi bine. În povestea lor intervine mama-soacră (Ileana Cernat), femeie delicată, dar hotărâtă, vecinul cel misterios care vine pe fereastră, Victor Velasco (Răzvan Vasilescu), şi reparatorul de telefoane (Şerban Georgevici), care intervine în acţiunea spectacolului în momente deloc prielnice.