Ştefan Stan a acceptat cea mai mare provocare: se mută la “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 29.01.2015, 11:22
Ştefan Stan a acceptat cea mai mare provocare: se mută la “Ferma Vedetelor”
“Ferma Vedetelor” anunţă primul nume din lista celor 12 vedete care vor locui timp de trei luni, izolate, la fermă, în condiţii de acum 100 de ani. Ştefan Stan este unul dintre concurenţii care au acceptat cu entuziasm provocarea lansată de această nouă producţie!
Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon “Vocea României”, a devenit una dintre vocile masculine apreciate din ţară. Cariera muzicală este pe primul plan pentru artist, însă şi viaţa mondenă l-a consacrat în showbiz-ul românesc.
 
“Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că îmi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu şi cu cât voi sta mai mult la Fermă, cu atât va fi mai dificil. Nu te lupţi doar cu oamenii de acolo şi cu caracterele lor, ci şi cu timpul. Pe lângă acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrană, electricitate, internet, dar cea mai importantă: lipsa confortului de acasă”, declară Ştefan Stan.
 
Foto: PRO TV
 
Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii, îi va aduce pe telespectatori în faţa televizoarelor de luni până joi şi sâmbăta, de la 20.30. Publicul va fi martor la viaţa de la fermă şi va descoperi cum vor face faţă provocărilor, cele 12 vedete obişnuite cu o viaţă plină de confort. 
 
Probele prin care vor trebui să treacă, atât săptămânale cât şi zilnice, sunt elemente cheie care aduc cu sine beneficii mult dorite, ce le vor face viaţa puţin mai uşoară. Nu vor lipsi întâmplările amuzante, situaţiile stresante, dar şi ambiţiile care vor fi puse la încercare, în fiecare zi la „Ferma Vedetelor”, din martie, la PRO TV!