Ştefan Stan devine “Mesagerul lui Măruţă”!

Apropo.ro / 29.10.2014, 13:00
Ştefan Stan devine “Mesagerul lui Măruţă”!
Ştefan Stan, cel care a spart gheaţa şi a câştigat primul sezon “Vocea României”, devine de astăzi "Mesagerul lui Măruţă"!
Faptul că Măruţă face minuni este cunoscut, dar că şi-a găsit şi învăţăcel pe care l-a instruit într-ale faptelor bune, telespectatorii vor putea vedea astăzi începând cu ora 17:30! Ştefan Stan devine oficial Mesagerul lui Măruţă! El va avea misiunea de a le arăta vedetelor că viaţa e frumoasă, le va împlini dorinţe şi le va dărui zile de neuitat.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Ştefan a îndeplinit deja prima misiune în calitate de mesager – a răsfăţat-o pe Elena Merişoareanu de ziua ei, dar şi pentru împlinirea a 50 de ani de carieră. A însoţit-o pe cântăreaţă la salonul de înfrumuseţare, apoi a invitat-o împreună cu prietenele la un restaurant japonez unde bucătarul face spectacol gătind în faţa clientului. Doamnel es-au distrat gustând din preparate deosebite pentru prima dată, dar şi admirând jongleriilecu ingrediente.
 
 
Foto: Pro TV
 
 
Ştefan mai are de îndeplinit şi alte misiuni în calitate de mesager şi de fiecare dată va afla chiar de la Măruţă ce surprize are de pregătit: Măruţă îi înmânează câte un plic cu un bilet în care îi explică ce are de făcut şi îi dă detaliile. Pe lângă noua provocare alături de Măruţă, Ştefan Stan pregăteşte şi noi surprize muzicale.