Stephen Collins, actorul din „Al 7-lea cer”, a întreţinut raporturi sexuale cu trei minore

Redacția / 18.12.2014, 15:27
Stephen Collins, actorul din „Al 7-lea cer”, a întreţinut raporturi sexuale cu trei minore
Actorul Stephen Collins, interpretul pastorului din serialul de televiziune "Al 7-lea cer/ 7th Heaven", a recunoscut că a întreţinut raporturi sexuale cu trei minore, în urmă cu câteva decenii, a dezvăluit miercuri revista People.
„În urmă cu 40 de ani, am făcut un lucru teribil de greşit, pe care îl regret profund acum. Am încercat să ispăşesc acest păcat în fiecare zi de atunci”, a declarat Stephen Collins, în vârstă de 67 de ani, într-un comunicat de presă citat de Reuters.
Actorul spune că a decis să vorbească în mod public despre aceste lucruri după ce presa americană a publicat, în urmă cu câteva săptămâni, o înregistrare audio realizată cu ocazia unei şedinţe de consiliere maritală, la care Stephen Collins a participat alături de soţia sa, Faye Grant, de care s-a despărţit ulterior. Acea şedinţă de terapie de cuplu a fost înregistrată fără consimţământul său şi a fost dată publicităţii deTMZ.com, un site specializat în informaţii despre vedete din industria de divertisment.
 
În comunicatul său de presă, Stephen Collins spune că a întreţinut raporturi sexuale cu trei minore, între anii 1973 şi 1994, şi că nu a mai „simţit impulsul de a acţiona astfel în ultimii 20 de ani”.
 
„Publicarea acelei înregistrări a generat o serie de presupuneri şi speculaţii despre faptele pe care le-am comis, care sunt foarte departe de ceea ce s-a petrecut de fapt. Oricât de dificil ar fi, vreau ca oamenii să cunoască adevărul”, a adăugat el.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Potrivit Mediafax, Stephen Collins spune că i-a cerut iertare uneia dintre cele trei femei, la 15 ani după comiterea faptelor, iar aceasta i-a acceptat scuzele. El spune, de asemenea, că în şedinţele de terapie psihologică pe care le-a urmat ulterior a învăţat că, în anumite situaţii, acţiunile directe pot să redeschidă răni mai vechi.
 
„Nu le-am contactat pe celelalte două femei. Una are acum în jur de 50 de ani, iar cealaltă în jur de 30”, a adăugat el, precizând că a suferit foarte mult atunci când analiza situaţia şi încerca să decidă dacă trebuie sau nu trebuie să se scuze faţă de cele două femei.
 
În urma publicării acelei înregistrări audio, Stephen Collins a fost retras din distribuţia următorului film produs de Universal Pictures, comedia „Ted 2”. La rândul său, postul de televiziune prin cablu UP TV, care difuzează în reluare serialul „Al 7-lea cer”, a anunţat că a luat decizia de a retrage show-ul din grila sa de programe.
 
Departamentul de poliţie din Los Angeles a anunţat că a ordonat o reexaminare a unui dosar din 2012 în care era acuzat Stephen Collins, pentru a se asigura că nu a omis din eroare niciun detaliu la acea vreme.