Steven Seagal se face poliţist… pe micul ecran!

De: Cătălina Matei / 03.09.2014, 09:38
Steven Seagal se face poliţist… pe micul ecran!
Pe 4 septembrie, Crime + Investigation™ (CI) va difuza premiera unui nou serial, „Steven Seagal: Apărătorul legii”. Episoadele acestei serii vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 23.00.

„Steven Seagal: Apărătorul legii” urmăreşte activitatea lui Steven Seagal în cadrul poliţiei din SUA. Seagal colaborează cu şeriful din districtul Maricopa, statul Arizona, şi execută mandate de arestare, intervine în situaţii de urgenţă şi lucrează cu unitatea antidrog.

Foto:  Crime + Investigation™

Arizona este locul traficului de droguri, al crimelor, al cartelurilor şi al contrabandei. De aceea, Seagal s-a stabilit în districtul Maricopa şi luptă pentru menţinerea ordinii şi apărarea cetăţenilor. Fiecare episod de 30 de minute îl prezintă pe Seagal lucrând la diferite cazuri şi soluţionând infracţiuni, alături de echipa şerifului.

Foto:  Crime + Investigation™

Noul serial dovedeşte că Steven Seagal este mai mult decât un erou al filmelor de acţiune, el fiind un apărător al legii cu peste 20 de ani de experienţă. De asemenea, este expert în arte marţiale şi deţine centura neagră de gradul 7 în aikido.

Crime + Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.