Catrinel Menghia, pe covorul roşu la Cannes 2015 alături de Salma Hayek

  • 15.05.2015
  • ● Vizualizări: 92

Românca a strălucit, la propriu, într-o rochie argintie pe covorul roşu de la Cannes, unde a avut loc aseară proiecţia filmului "The tale of tales". Catrinel joacă în această producţie alături de Salma Hayek şi Toby Jones.

Proiecţia filmului The tale of tales" în regia lui Matteo Garrone a tras atenţia criticilor de specialitate, dar şi a fotografilor prezenţi aseară la Cannes, care au avut ocazia să surprindă ţinutele spectaculoase ale actriţelor din distribuţia producţiei. Printre ele, s-a numărat şi Catrinel Menghia, cunoscută în Peninsulă drept Cat Marlon, o apariţie strălucitoare, la propriu, datorită ţinutei argintii pe care a purtat-o, o rochie Blumarine.

FOTO: Hepta

Catrinel face parte din distribuţia filmului "The tale of tales", unde rolul principal este interpretat de Salma Hayek. Personajul româncei este cel al unei frumoase curtezane.

Totodată, Catrinel mai apare şi într-o altă producţie înscrisă în competiţia de la Canne de anul acesta. Este vorba despre "L'errore", un scurt metraj în limba română, pentru care actriţa a obţinut premiul "Nastro d 'argento", echivalentul unui premiu BAFTA în Marea Britanie.

Sursa: one.ro

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații