Stilul tău, cu Albertina Ionescu, zilnic la Telejurnalul matinal TVR 1

De: Nicoleta Nicolae / 27.11.2013, 11:00
Stilul tău, cu Albertina Ionescu, zilnic la Telejurnalul matinal TVR 1
Din 25 noiembrie, rubrica Stilul tău, cu Albertina Ionescu, poate fi urmărită zilnic în cadrul Telejurnalului matinal al TVR 1.

Dacă până acum Albertina venea săptâmânal cu incursiuni în zona de informaţie artistică şi de stil de viaţă urban, din această săptămână, întâlnirea ei cu telespectatorii va fi zilnică, la Telejurnalul matinal.

Prezentatoarea şi realizatoarea Stilului tău spune că deşi va petrece mai mult timp la filmări şi montaj, nu o deranjează. „Din contră, această emisie mă determină să fiu mai creativă şi să vă ofer dimineţi pline de informaţie”. (Albertina Ionescu) Şi tot ea continuă: „Stilul tău este o pastilă ce trebuie administrată în fiecare dimineaţă la cafea, dupa ora 08.15, în cadrul Telejurnalului matinal. În fiecare zi veţi primi sfaturi de la oameni specializaţi în domenii precum sănătate, nutriţie, cosmetică, fashion, artă, business.” De-a lungul timpului, Albertina s-a impus prin eleganţă, distincţie şi prin atenţia acordată lucrului bine făcut, cu profesionalism. De 13 ani, Albertina îşi leagă numele de Televiziunea Română. A trecut de la statutul de reporter la cel de prezentator şi realizator. Evoluţia sa în carieră s-a datorat, în mare parte ambiţiei şi determinării, dar şi seriozităţii şi talentului.

De curând Albertina a demarat un proiect bazat pe pasiunea ei pentru accesorii şi stil – brandul Albertine’s, care îi poartă numele. Cu Albertine’s, ea îşi pune semnătura pe cea mai noua colecţie executată de YVY bags.

credit foto: Sebastian Enache, Alex Gâlmeanu