„Style up” va prezinta tendintele toamna/iarna 2008-2009!

Apropo.ro / 11.09.2008, 12:50
Fashion show-ului "Style Up" a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Woman'secret, Stefanel, Levi's si Esprit.

Ca in fiecare an, Plaza Romania a fost gazda fashion show-ului "Style Up", ce a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Woman’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit.

De asemenea, a fost prezentata colectia "Little Black Dress", precum si tinutele propuse in aceasta toamna de Eugenia Enciu.

Evenimentul organizat de Alin Galatescu, a fost prezentat de Razvan si Dani iar piesa de rezistenta a fiecarei colectii a fost purtata de catre un invitat special, astfel ca pe catwalk, alaturi de manechine au mai urcat: Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Cosmina Pasarin, Alina Gheorghe, Bebelusa Delia, Gianina Varga si Smiley.

Stefanel propune pentru sezonul toamna/iarna 2008-2009 o imbinare de stiluri prin refolosirea unor croieli si forme existente si transformarea siluetei finale intr-un nou cod de stil: "contaminare totala" prin inspirarea din diferite perioade si culturi. Filosofia colectiei isi are originile in suprapunerea inspiratiei clasice, de la folk la anii ’20, ’60, ’70 si chiar anii ’90.

Style Up, tendinte toamna/iarna 2008-2009Culorile predominante sunt negru, paleta integrala de griuri ce se amesteca in alb cu atingeri de galben si rosu. Tonuri mai deschise sau neutre sunt amestecate cu lila, violet si verde.

Barbatul Stefanel jongleaza cu culorile si asorteaza unui pantalon sport haine ajustate pe corp, folosind accesorii cum ar fi pelerine din petice sau cravate supradimensionate.

Cei de Woman’secret te indeamna sa iti pui in valoare frumusetea naturala cu ajutorul unei atitudini pozitive. Liniile de lenjerie intima propuse pentru lunile reci ale acestui an sunt inspirate de cultura japoneza, de estetica vintage si revistele Vogue ale anilor ’20, precum si de elemente naturale feminine precum penele si florile, pentru un look romantic si senzual.

Pentru luna septembrie, brandul Levi’s lanseaza cateva colectii limitate, cum ar fi: Damien Hirst X Levi’s-realizata in colaborare cu artistul britanic Damien Hirst, Levi’s Engeneered Jeans, in colaborare cu artistul Kustaa Saksi sau Levi’s 501 Jeans’ Gold Edition, o editie de colectie cu butoni de aur.

In colectia Springfield pentru toamna/iarna 2008 stilul liber/relaxat si urban se imbina cu elemente boho-chic, detalii excentrice si o doza de nonconformism.

Style Up, tendinte toamna/iarna 2008-2009Designerii colectiei MISS CLAIRE de la Serena au creat o colectie romantica inspirata din trendul anilor ’60, cu lenjerie tricotata, in culori calde de roz si bej, spargand tiparele prin forta croielii si varietatea materialelor. Noua colectie propune modele de lenjerie rafinata si sofisticata.

Pentru Esprit, ramane la putere stilul feminin, numai ca in acest sezon este completat de un look sportiv. Feminitatea inspirata de stilul Marlene Dietrich este reprezentat prin pantaloni largi cu talie inalta, ce sunt combinati cu topuri cambrate, dar si cu tricouri cu printuri supradimensionate din colectia edc by Esprit.

O regula importanta de stil spune ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba o rochie neagra. Colectia "Little black dress", creata special pentru lansarea revistei Marie Claire in Romania, reuneste tinute create de 10 designeri cunoscuti: Carmen Secareanu, Ana Maria Lungu, Irina Marinescu, Maria Lucia Hohan, Rozalb de Mura, Silvia Serban, Kinga Varga, Lena Criveanu, Razvan Ciobanu si Stephan Pelger. Designerii au propus fiecare viziunea proprie despre rochia care a schimbat moda.

Eugenia Enciu propune pentru aceasta toamna tinute care imbina armonios fuste si pantaloni care urmaresc linia corpului, rochii lungi si drepte, dantela, piele si matase. De la pantalonii stretch din tafta, fusta tip creion din piele, dantela si crep, haina din blana ecologica de astrahan si pana la rochiile de seara ample, toate scot in evidenta un joc de forme, croieli si texturi care demonstreaza ca tinutele de zi cu accente urbane pot fi alaturate in cel mai natural mod cu tinutele de seara, cu accente si detalii elegante. Accesoriile si incaltamintea fac p[arte din colectia Sepala a Mihaelei Galvan.

Foto eveniment: Cosmin Bararu

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Scandal in lumea modei: luxul promovat de cei mai saraci oameni ai planetei

Scandal in lumea modei: luxul promovat de cei mai saraci oameni ai planetei

Vogue India a creat dispute in lumea modei datorita celui mai recent shooting.

Calendar erotic pentru Agent Provocateur

Calendar erotic pentru Agent Provocateur

Casa de moda britanica, Agent Provocateur si-a lansat noua colectie tomana – iarna de lenjerie intima intr-un cadru cu totul si cu totul special.

Gisele Bundchen a pozat pentru Arena Magazine

Gisele Bundchen a pozat pentru Arena Magazine

Cariera frumoasei Gisele Bundchen este in plina ascensiune.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza