Sunt sexy, senzuale, apetisante si sunt in top

Redacția / 05.02.2008, 14:32
Topurile stabilesc pana cine se afla in frunte indiferent despre cine este vorba sau la ce categorie: Adriana Lima, Jessica Alba...

Topurile stabilesc pana cine se afla in frunte indiferent despre cine este vorba sau la ce categorie.

Vorbind despre sex-appeal, frumusete, personalitate, umor si charisma a rezultat un top al celor mai dorite femei.

No 10. Adriana Lima – a devenit una dintre cele mai cautate modele din lume. Atunci cand frumoasa brazilianca nu se afla pe podium este alaturi de copii orfani din orfelinatele din tara ei natala.

No 9. Marisa Miller – model pentru Victoria’s Secret. In copilarie a jucat voley in echipa scolii iar echipa ei nu a avut nicio infrangere. Cea care a incurajat-o pentru cariera de model a fost Krista, mama modelului, care i-a spus "Te poti intoarce oricand la scoala, insa nu toata viata poti fi model".

No 8. Rihanna – plaiurile insorite ne ofera oameni plini de viata, ceea ce se pronunta si in cazul Rihannei. Nascuta in Barbados, cantareata insufla caldura, culoare si pofta de viata, totul condimentat. A fost inzestrata cu o voce aproape hipnotica si un corp demential.

No 7. Jessica Biel – a inceput sa joace roluri de fata inocenta in "Seven Heaven" insa in 2007, aceasta bomba cu ceas ne-a aratat si umorul cu care a fost inzestrata in filmul "I Now Pronounce You Chuck & Larry". In afara scenei, Jessica, este mare amatoare de fotbal, se mai spune ca suteaza bine la poarta. Are sex appeal, este faimoasa si are alura atletica…

No 6. Scarlett Johansson – actrita isi pune in valoare prezenta printr-un amestec de talent actoricesc si un look de knockout. Creeaza un sex appeal atipic. A jucat in nenumarate pelicule, a prezentat pentru Louis Vuitton. Scarlet este una din marile talente ale Hollywoodului.

No 5. Jessica Alba – cine nu adora o femeie frumoasa si cu un simt al umorului dezvoltat? Jessica Alba ne-a amuzat in "Good Luck Chuck", dar ne-a lamurit ca are multe calitati. Unde apare face valva si innebuneste mintile barbatilor.

No 4. Eva Mendez – un moment incitant a fost acela cand frumoasa Mendez a pozat goala in campania PETA. Cu stil, gratie si un tulburator sex appeal, Eva a devenit una din cele mai respectate actrite.

No 3. Kate Beckinsale – favorita teatrului britanic. A aratat ca vampirii pot fi si sexy in Underworld. Este nascuta in Anglia, asa ca tot ce rosteste cu buzele ei senzuale pare sexi. Se simte ca are stil, doar a terminat studiile la Oxford.

No 2. Alessandra Ambrosio – sexi ca si numele ei de altfel. Una din frumoasele bijuterii braziliene, Alessandra a aparut in numeroase campanii, prezentari fashion si este fluturasul angelic in prezentarile anuale Victoria’s Secret. Este ambasadoare pentru bolnavii cu scleroza multipla. Mai spune-ti voi ca nu este un inger…

No 1. Katherine Heigl – a primit un Emmy pentru rolul sau din "Grey’s Anatomy". In cadrul unui interviu faimoasa Barbara Walters a numit-o " una din cele 10 frumuseti fascinante ale planetei". Este casatorita cu Josh Kelley, muzician. Katherine este si model, insa uimeste publicul larg cu frumusetea, spontaneitatea, umorul si talentele native. Isi merita pe deplin locul 1 in top.