Surorile Cruz- Frumuseţe la dublu

Apropo.ro / 17.07.2014, 08:00
Surorile Cruz- Frumuseţe la dublu
Penelope şi Monica sunt frumoase, celebre şi pot fi uşor confundate, din cauza trăsăturilor asemănătoare. În ciuda faptului că Penelope a fost desemnată de mai multe publicaţii drept una dintre cele mai sexy femei din lume, actriţa e de părere că Monica este mult mai frumoasă decât ea.

Născută pe 28 aprilie 1974 la Madrid, Penelope Cruz a fost nu de puţine ori comparată cu Sophia Loren. Actriţa cucereşte prin naturaleţe şi senzualitate. Este mereu în formă şi emană tinereţe. Chiar şi după ce a născut cei doi copii ai săi, Penelope a reuşit să scape foarte repede de kilogramele acumulate pe timpul celor doua sarcini.  „A eliminat din dieta ei carbohidraţii, grăsimile saturate şi alcoolul. În plus, actriţa face şi mult sport şi îi place să înoate”, a declarat un apropiat al vedetei pentru revista OK. Efortul său nu a rămas neobservat, căci imediat, un brand faimos i-a şi făcut o propunere soţiei actorului Javier Bardem. Penelope Cruz a apărut superbă şi provocatoare într-o rochie roşie fotografiile pentru Calendarul Campari 2013.

Penelope şi secretul frumuseţii

Se pare că arma seducţiei lui Penelope Cruz este una simplă şi naturală- somnul! Pentru actriţa de la Hollywood, somnul este cel mai bun remediu pentru frumuseţe. Odată odihnită, nu mai are nevoie decât de 30 de minute pentru machiaj şi ţinuta zilei. În privinţa machiajului, Penelope foloseşte des creionul dermatogaf şi un rimmel, pentru a-şi evidenţia ochii.

Monica- sora din umbră

Cât o priveşte pe Monica, sora mai mica a lui Penelope, ei bine, deşi a stat mai mult în umbra surorii ei, nu a fost nici ea ocolită de succes. Ba a fost susţinută chiar de Penelope. Monica a studiat încă din copilărie baletul, pentru ca mai apoi să- şi unduiască trupul pe ritmuri de flamenco, pe cele mai mari scene ale lumii, alături de Joaquin Cortes. Odată încheiat capitolul cu dansul, mezina familiei Cruz s-a orientat către televiziune, fiind una din protagonistele variantei spaniole a serialului „Un pas înainte”, iar mai apoi a dublat-o pe sora mai mare în „Piraţii din Caraibe” şi a apărut în producţii precum „Asterix at the Olympic Games”, „The Inquiry” şi „Un Paso Adelante”.

Penelope şi Monica Cruz – Afaceri de familie

Dacă asemănarea izbitoare dintre cele două surori a dat de furcă paparazzilor, pentru agenţi, sex-appelul fetelor Cruz nu putea trece neexploatat.

Chiar în acest an, cele două frumuseţi exotice vor colabora cu Sarah Shotton, directorul de creaţie al brandului Agent Provocateur, pentru a crea o colecţie de lenjerie intimă de lux, informează dailymail.co.uk. Linia se va numi „L’Agent” şi va fi lansată pentru sezonul toamnă/ iarnă 2013 în principalele magazine din lume ale acestui brand britanic.”Este extrem de interesant pentru mine şi Monica să ne îmbarcăm în această aventură. Am fost întotdeauna mari admiratoare ale brandului Agent Provocateur şi amândouă abia aşteptăm să începem această colaborare pe termen lung. Ne simţim extrem de mândre că facem parte din această echipă minunată de creaţie”, a declarat Penelope Cruz. Nu este primul brand pentru care surorile Cruz au colaborat. Penelope şi sora ei Monica au fost imaginile unor campanii şi colecţii lansate în trecut şi de alte branduri celebre, precum Mango şi Samantha Thavasa.