SURPRIZE-SURPRIZE pentru Mihai Bobonete: va fi din nou tătic!

De: Cătălina Matei / 14.01.2014, 11:14
SURPRIZE-SURPRIZE pentru Mihai Bobonete: va fi din nou tătic!
Mihai Bobonete a primit la început de an cea mai frumoasă veste: aceea că va fi din nou tătic. Chiar la trecerea dintre ani, actorul din serialul “Las Fierbinţi” de la PRO TV a aflat cu bucurie că familia i se va mări cu încă un membru.

 “Pe 31 decembrie am aflat că voi fi tătic şi pe 2 s-a confirmat, iar pe 9 aveam deja poză cu viitoarea fiinţă. Am fost foarte bucuros, pentru că atât eu, cât şi Cătălina îi promisesem lui Octav un frăţior sau o surioară şi păream neserioşi dacă nu se întâmplă”, spune acesta.

Soţia lui Mihai este însărcinată în aproape două luni şi deşi încă nu au aflat dacă vor avea băiat sau fetiţa, actorul de la PRO TV recunoaşte că bunicii se întrec în a face pronosticuri: “Încă nu am aflat sexul copilului, dar Mămăiţa a făcut testul cu acul şi sarea-n păr şi a ieşit băiat: flăcău”, glumeşte el. Şi micuţul Ocatv, băieţelul lui Bobo, e foarte încântat că în curând va avea un frate sau o soră: “E foarte bucuros şi pe lângă a mai strecurat de o săptămână încoace şi un . Deci trageţi voi concluzia”, spune Mihai în culmea bucuriei.