S.W.A.T. – Trupe de elită

De: Cătălina Matei / 19.07.2016, 00:00
S.W.A.T. – Trupe de elită

olin Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său Brian Gamble (Renner) este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acţiuni cu luare de ostateci. 

Dezgustat, Gamble îşi dă demisia, dar meseria de poliţist este pentru Street viaţa lui şi este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi şansa de a se reabilita şi de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.

Street are acea şansă în momentul în care comandantul Dan "Hondo" Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze şi să antreneze cinci poliţişti de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Trupa Specială de Arme şi Tactică). 

După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă S.W.AT. este rapid implicată în acţiune când un celebru lord al drogurilor Alex Montel (Olivier Martinez) oferă cu obrăznicie 100 de milioane $ recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliţiei. În timp ce escortează această "persoană importantă" în afara Los Angeles-ului şi în mâinile agenţilor federali, sunt urmăriţi de o bandă de mercenari bine înarmată.