Sylvester Stallone vrea să lanseze un film autobiografic

Apropo.ro / 26.08.2014, 11:20
Sylvester Stallone vrea să lanseze un film autobiografic
Vedeta seriei "Rocky" lucrează la propria biografie. Stallone se concentrează acum asupra unui lung metraj despre începuturile şi evoluţia carierei sale la Hollywood.
„Sylvester lucrează la povestea vieţii sale, propria biografie. Trebuie să filmeze «Rambo V» şi mai trebuie să meargă şi la Budapesta pentru a începe filmările la «The Expendables 4», dar va turna acest film (autobiografic – n.r.) între aceste proiecte”, a declarat Jackie, mama actorului, pentru tabloidul britanic The Sun.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Recent, actorul de 68 de ani a jucat alături de Robert de Niro în „Grudge Match: Faceţi pariurile”, de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugilişti bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.
 
Sylvester Stallone a scris şi regizat mai multe filme, de-a lungul anilor. Potrivit Mediafax, actorul a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70, cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza „Rocky” şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând partituri principale în pelicule de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo”, şi rolul unui mercenar în franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.