Sylvia, prima vacanţă romantică alături de iubitul ei, Dragoş!

De: Nicoleta Nicolae / 22.10.2013, 07:00
Sylvia, prima vacanţă romantică alături de iubitul ei, Dragoş!
La mai bine de un an de când s-au cunoscut, Sylvia a petrecut o săptămână de vis în Spania alături de iubitul ei, Dragoş.

Cei doi îndrăgostiţi au ales ca destinaţie Barcelona, oraş pe care l-au vizitat plimbându-se de dimineaţă până seara, vizitând muzee şi gustând pe săturate din tot ceea ce oferă acest minunat oraş.

„Plănuiam vacanţa de mult timp, însă abia acum am reuşit să avem câteva zile libere pentru a pleca din ţară. A fost minunat, iar această escapadă mi-a dat ocazia să descopăr la Dragoş lucruri pe care nu le ştiam. Este pasionat de arhitectură şi istorie, are spirit de aventură şi este, în acelaşi timp, foarte romantic”, declară Sylvia.

„Unii prieteni ne sfătuiau să mergem la Capri, însă Barcelona rămâne oraşul nostru de suflet. Cred că am mers şi 20 de kilometri pe zi, am bătut la picior toate bulevardele şi am intrat în toate bisericile. Am vizitat atât Casa Mila cât şi Casa Batllo, operele lui Gaudi, şi am admirat Sagrada Familia. Catedrala este impresionantă, am petrecut ore în şir admirându-o. Ne-am distrat de minune la acvariu, dar nu am uitat nici de shopping. M-am întors acasă cu 20 de perechi de pantofi cumpăraţi de la o firmă spaniolă”, adaugă Sylvia.