Târgul de toamnă Zilele Recoltei

De: Nicoleta Nicolae / 25.09.2014, 17:57
Târgul de toamnă Zilele Recoltei

Joi, 25 septembrie a.c., la orele 12.00, Primarul Cristian Popescu – Piedone a inagurat ediţia din acest an a Târgului de Toamnă „Zilele Recoltei”. Devenită tradiţie, manifestarea se desfăşoară, ca în fiecare an, pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor, în imediata apropiere a Palatului Copiilor.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Prefectului Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, care, alături de Edil, a vizitat standurile celor aproximativ 200 de producători sosiţi din toate colţurile Ţării la manifestarea care se anunţă a fi cel mai mare târg organizat în această perioadă pe raza Capitalei.Până pe 5 octombrie a.c., inclusiv, locuitorii Sectorului 4, dar şi toţi bucureştenii se pot aproviziona cu fructe şi legume de sezon la preţuri de producător şi se pot relaxa la terasele amenajate în cadrul târgului, savurând un pahar cu must, în acordurile muzicii populare.

Sfârşitul de săptămână promite vreme numai bună pentru petrecerea timpului în aer liber, iar surprizele nu vor conteni la Zilele Recoltei. Intrarea este liberă!