Tatăl lui Kim Kardashian a devenit femeie si are propriul show pe postul E!

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2015, 09:37

Tatăl lui Kim Kardashian a devenit femeie si are propriul show pe postul E!
De la momentul în care a dezvăluit, în faţa a 19 milioane de privitori, că este transgender, Caitlyn (fostul Bruce) Jenner a declarat, nu de puţine ori, faptul că se simte în sfârşit liberă, se simte ea însăşi.


În urmă cu o lună, Bruce Jenner a ales să se identifice public ca femeie, iar E! News foloseşte, din acel moment, pronumele personal feminin în toate comunicările despre Caitlyn Jenner.

 Iată prima fotografie oficială cu Caitlyn Jenner în calitate de protagonistă a docu-seriei I Am Cait, în premieră la E! din 2 august, de la ora 21:00! Vedeta în vârstă de 65 de ani apare într-o elegantă rochie neagră, lungă, având spatele acoperit cu dantelă, cu un coc lejer şi unghiile colorate în roz. Această apariţie degajată în faţa aparatului foto ne arată o Caitlyn Jenner mai sigură pe ea ca oricând, iar siguranţa ei vine din interior.

Fosta medaliată olimpică a povestit în ediţia din luna iulie a revistei Vanity Fair: Este un sentiment minunat să pot să mă trezesc dimineaţa şi să fiu eu însămi, să mă pot îmbrăca, să fiu gata să ies pe uşă ca o persoană normală. Până acum, nu am putut să fac asta. Am fost confuză. Ca şi cum aş fi avut o jumătate din şifonier plină cu haine masculine şi o jumătate cu haine pentru femei. Mă simt ca şi cum aş fi făcut curăţenie în dulap şi am scăpat de toate  hainele masculine!

 
În ceea ce priveşte valul de critici inevitabil pe care îl are de înfruntat o dată cu filmările pentru I Am Cait, Jenner spune: Nu o fac pentru bani. O fac ca să mă ajut pe mine, să îmi ajut sufletul şi să îi ajut şi pe alţii. Dacă din asta ies şi bani, cu atât mai bine, am şi eu împrumuturi pentru casă şi cheltuieli. Dar nu o să caut să mă justific niciodată pentru asta. Da, poate că e un business… dar nu te apuci să îţi schimbi sexul pentru un show de televiziune!
Jenner speră că documentarul I Am Cait îi va inspira şi pe alţii să îşi trăiască viaţa în spiritul adevărului.
Multe persoane trec prin viaţă fără să îşi înfrunte propriile probleme – indiferent care ar fi acestea, a spus Caitlyn în primul material video de promovare a documentarului I Am Cait de la E! Preocuparea noastră este legată de identitatea de gen, dar câte persoane trec prin viaţă şi îţi irosesc ani buni,poate chiar toată viaţa, doar pentru că nu stau faţă în faţă cu ei înşişi şi nu reuşesc să devină ceea ce sunt cu adevărat?
 
I Am Cait  va avea premiera la E! duminică, 2 august, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Caitlyn, pe vremea când se numea Bruce, alături de Kim Kardashian şi fosta soţie, Kris Jenner.