Ţeapă în stil american (trailer)

De: Mioara Tronaru / 17.01.2014, 08:30
Ţeapă în stil american (trailer)
PREMIERA 17.01 TO: American Hustle. Producţie SUA, 2013. R: David O. Russell. Cu: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, Louis C.K., Jack Huston, Jack Jones, Michael Peña. Distribuit de InterComFilm Distribution.

Un escroc genial, Irving Rosenfeld, şi seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser, sunt obligaţi de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso. DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn, ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu.

Când David O. Russell i-a spus că vrea să o aducă pe Jennifer Lawrence pentru a o intepreta pe soţia sa în film, Christian Bale nu a fost prea încântat. Actorul a spus că are ceva rezerve, nu era convins că partenera sa va putea juca rolul unei femei mai în vârstă decât e ea. Toate îndoielile lui Christian Bale s-au spulberat când a văzut-o pe Jennifer Lawrence în ”Hunger Games”.