Televisa pregăteşte o nouă versiune a telenovelei „Maria La Del Barrio”

Apropo.ro / 26.01.2015, 10:47
Televisa pregăteşte o nouă versiune a telenovelei
Una din cele mai celebre telenovele ale tuturor timpurilor este, cu siguranţă, telenovelă Thaliei, "Maria La Del Barrio". Vândută în peste 130 de ţări, telenovela a beneficiat şi de câteva remake-uri internaţionale, având versiuni locale de mare succes în Asia. Acum, Televisa se gândeşte să reia subiectul telenovelei în speranţa că vor lansă o nouă vedetă de dimensiunile precedentelor protagoniste, Veronica Castro şi Thalia.
În ultimii 20 ani, Televisa s-a limitat la a reface telenovele de mare succes din istoria companiei cum ar fi „Corazon Salvaje”, „Amor Real”, „La Mentira”, „Ruby”. Reţeta pare sigură: o poveste deja cunoscută şi iubită are şanse să atragă mai multă audienţa decât o poveste originală. 
  
Tocmai de aceea, producătoarea Nathalie Lartilleux pare hotărâtă să scoată de la naftalina povestea Mariei, fata săracă ce trăieşte la marginea gropilor de gunoi, şi să facă din ea o poveste pentru 2015. Pentru moment, nu există nicio actriţă candidată la rolul principal, însă producătoarea ştie cine ar putea fi protagonistul serialului: Daniel Arenas (La Gata).
 

 

Telenovelă „Maria La Del Barrio” este, la rândul ei, un remake după cea mai de succes telenovelă a anilor ’80 din Mexic ” Şi bogaţii plâng”, cu Veronica Castro, în rolul principal. „Şi bogaţii plâng” este prima telenovelă mexicană vândută pe o altă piaţă decât cea latino-americană, prima care a făcut istorie în acest fel.