Tendinţe în machiajul pentru sezonul cald

Apropo.ro / 30.04.2014, 17:23
Tendinţe în machiajul pentru sezonul cald
Mariana Grindei, make-up artist şi formator dezvăluie trendurile din machiaj pentru primavară-vară 2014 şi ce produse să alegeţi pentru a vă bucura de un machiaj impecabil chiar şi în zilele călduroase.

În primul rând, trebuie să ştiţi că îngrijirea feţei, dar mai ales alegerea corectă a produselor de machiaj în sezonul cald, are o importanţă majoră în prevenirea apariţiei ridurilor şi a petelor pigmentare.

Fondul de ten de calitate are menirea să ne protejeze de impurităţi, raze UV şi chiar să ne hidrateze tenul. Mariana Grindei recomandă produsele Paese, care pe lângă varietatea de culori şi texturi, oferă veritabile tratamente pentru ten. Fondul de ten Regenelift conţine silicon, magneziu, Vitaminele A, C şi E, favorizează sinteza colagenului şi nu conţine parabeni.

Tendinţele acestui an promovează un look natural, cu nuanţe pastel, în care tenul este impecabil şi are acel aspect de porţelan, ochii sunt definiţi de eye liner, iar buzele au o nuanţă puternică de portocaliu.

Pudra pe care o folosim pentru fixarea fondului de ten trebuie să fie incoloră. Mariana recomandă pudra de orez de la Paese care are o textură fină şi mătăsoasă, absoarbe excesul de sebum şi păstrează tenul fresh pentru mult timp, fiind excelentă pentru a oferi durabilitate machiajului.

Pentru a obţine acel efect de pomeţi strălucitori, sau pentru a pune în evidenţă bronzul, Sun of Egypt este o pulbere fină care oferă strălucire. Conţine numai minerale, peste 50% din conţinut este natural din perlă (mica), care dă o strălucire intensă.

În privinţa nuanţelor recomandate pentru machiaj, culoarea vedetă a anulului 2014 este Radiant Orchid, o nuanţă frumoasă de mov-violet cu atingeri de roz care se potriveşte oricărui tip de iris. Culorile sunt mate şi viu colorate sau satinate, dar la fel de colorate. Datorită nuanţelor intense şi a rezistenţei, fardurile Kashmir Neo de la Paese care au saturaţie de pigmenţi ce asigură culoare de intensitate maximă pe pleoapă sunt ideale. Particulele de Silicon încorporate în consistenta fardului înconjoară pigmentul pentru a preveni decolorarea pe piele şi pentru a conferi rezistenţă.