Teri Hatcher vrea să joace în ”Neveste disperate” – filmul!

De: Cătălina Matei / 20.07.2013, 09:00
Teri Hatcher vrea să joace în ”Neveste disperate” – filmul!
După ce anul trecut s-au încheiat filmările pentru ”Neveste disperate”, întreaga distribuţie încă mai duce dorul celebrului serial. De altfel, actriţa Teri Hatcher a declarat că este dispusă oricănd să joace în varianta pentru marele ecran.

Serialul despre femeile din Wisteria Lane s-a încheiat după opt sezoane. Ultimul episod, cel cu numărul 180, s-a filmat anul trecut, însă scenariştii au lăsat destule ”portiţe” pentru o continuare.

Teri Hatcher, actriţa carea interpretat-o pe Susan Mayer, a declarat recent pentru ”The Sun” că i-ar plăcea tare mult dacă s-ar face şi varianta ”Neveste disperate” pentru marele ecran. ”Cu siguranţă voi accepta să joc în film. Mereu a simţit că povestea nu s-a sfărşit atunci cănd noi am încheiat filmările. Simt că mai are potenţial”, a declarat actriţa.

Totodată, Teri recunoaşte că, în cazul unei continuări, personajului său îi va fi greu să meargă mai departe, după moartea soţului ei, Mike. Acesta este ucis într-un accident de maşină, la sfărşitul sezonului 8.

În prezent, actriţa promovează noul film de animaţie de la Disney, ”Planes”, în care a dublat vocea unui personaj şi care va avea premiera în cinematografe pe 16 august.