The Fabulist – o jumătate de oră de cultură pop

De: Mioara Tronaru / 10.04.2014, 08:00
The Fabulist - o jumătate de oră de cultură pop
E! dezvăluie cele mai hot trenduri în modă, frumuseţe şi lifestyle îi noua serie The Fabulist, de luni, 14 aprilie, în fiecare luni, de la ora 22:00. Săptămânal, gazdele Kristin Cavallari şi Orly Shani au alături o serie de specialişti care dezbat, demolează şi declară cine e pe val şi ce va fi la modă mâine

The Fabulist înseamnă o jumătate de oră de cultură pop de neratat pentru orice fashionistă. Avându-i drept gazde pe regina culturii pop, Kristin Cavallari, şi pe tânăra creatoare de modă şi concurentă a emisunii Fashion Star, Orly Shani, show-ul The Fabulist reuneşte săptămânal o serie de specialişti care ştiu bine să ia pulsul trendurilor mondiale din modă, frumuseţe şi lifestyle.

Cu ajutorul editorilor de stil ai eonline.com şi al experţilor de lifestyle care caută, găsesc şi anticipează ce e pe val acum şi ce va fi la modă mâine, gazdele vor prezenta toate tendinţele pe care trebuie să le ştiţi chiar acum. Prezentatoarele şi invitaţii lor amuzanţi şi plini de comentarii interesante adună informaţii exclusive în studioul The Fabulist din New York şi poată discuţii animate care îi vor informa şi inspira pe telespectatori. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, exploziva emisiuneThe Fabulist va şti tot ce trebuie să ştiţi şi voi.

Debutul emisiunii The Fabulist de la E! are la bază succesul secţiunii The Trend a site-ului eonline.com, destinaţia de lifestyle digitală a momentului, care se ocupă non-stop de modă şi frumuseţe pe site-ul Eonlines. The Trend s-a lansat în noiembrie 2012 şi a avut succes în rândul publicului E!, pasionat de lifestyle şi de descoperirea tuturor noilor tendinţe.

Odată cu lansarea noii emisiuni pe post, secţiunea The Trend a fost redenumită The Fabulist şi a devenit o platformă online ce oferă fanilor o experienţă complexă, cu oferă informaţii despre modă, frumuseţe, decoraţiuni interioare, călătorii, mâncare, design şi nu numai. Împreună, emisiunea săptămânală, site-ul şi platformele mobile ale E! vor oferi utilizatorilor 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, acces la tendinţele vremii şi le va permite să acceseze şi să dea share acestor informaţii.