The Show Goes On!

De: Cătălina Matei / 14.10.2013, 09:00
The Show Goes On!
Fac televiziune de peste 100 de ani... dacă adunăm anii de muncă petrecuţi pe micul ecran! Cele mai cunoscute vedete de televiziune din România ne-au mărturisit ce înseamnă pentru ele PRO TV Magazin. Iar pentru asta le mulţumim! Şi nu doar lor, ci şi vouă, cei care ne-aţi citit în toţi cei aproape 17 ani!

Andreea Esca

”PRO TV Magazin este o revistă care a facut istorie, care a marcat frumos timpul. Acum echipa trece într-o altă etapă şi sunt sigură ca va avea acelaşi succes. Baftă!”.

 

Andreea Marin

”Vă mulţumesc pentru seriozitate şi creativitate şi pentru faptul că aţi acordat atenţie produselor de calitate din televiziune. Păstrez cu drag în arhivă ediţiile care au urmărit cariera mea de la începutul anilor 2000 şi până în prezent”.

 

Ştefan Bănică

„PRO TV Magazin a fost una dintre publicaţiile pentru care am dat în mod constant interviuri, an de an am promovat atât concertele de Crăciun, cât şi . Cred că această revistă le va lipsi cititorilor”.

 

Dan Negru

„Am împărţit cu PRO TV Magazin multe din bucuriile şi sucesele vieţii mele, audienţe, formate, showuri le-am regăsit mereu aici. Cândva copiii mei, Dara şi Bogdan, vor scotoci prin colecţiile mele de reviste pe care le-am adunat în pod şi vor descoperi sutele de articole şi multele coperţi cu tati din PRO TV Magazin. O parte din viaţa mea, din profesia mea a fost între coperţile revistei. Mulţumesc”.

 

Andreea Raicu

“Am multe amintiri frumoase, mai ales că eu am intrat în televiziune pe vremea când PRO TV Magazin de abia se lansase şi era starul pieţei media. Îmi pare rău ca încă un produs bun dispare de la chioşcuri”, spune Andreea Raicu.

Mihai Găinuşă

„Cineva le-a purtat ghinion la petrecere! După părerea mea au făcut două mari greşeli: 1- au renunţat acum ceva timp la formatul mic, cu cheltuieli mici, dar comod de pus lângă tabletă şi 2- acum, când au inchis revista. Orice închidere a unei publicaţii e încă un pas înainte spre analfabetism. Iar PRO TV Magazin a fost o publicaţie de citit. Succes pe mai departe tuturor realizatorilor”.

Mircea Radu

“Dragă PRO TV Magazin, am primit cu uimire ştirea că vreţi să închideţi – aşteptam vestea că se vor închide atâţia alţii, nu voi… Dar dacă aşa v-aţi decis, aşa să fie! Sunt sigur că v-aţi angajat într-un proiect şi mai ambiţios pe care-l veţi duce şi mai sus. Apoi, când veţi considera că aţi ajuns la capătul drumului, veţi avea puterea să vă reinventaţi – veţi fi atunci ca şi acum, ca şi mereu, din ce în ce mai buni. Pentru ca voi sunteţi Pro. Care vine de la ”Progres”. Baftă!“.

Teo

 “De fiecare dată când am apărut pe coperta PRO TV Magazin le-am adus noroc şi lor, aşa cum mi-au adus şi ei mie. Indiferent care este proiectul de care se vor ocupa: ca va fi online, ca va fi un alt proiect, eu le ţin pumnii şi oricând au nevoie de prezenţa mea într-un fel sau într-altul eu voi fi acolo, pentru că suntem colegi şi ne ajutăm între noi, măcar cu un gând bun, dacă nu mai mult”.

Neti Sandu

“Am o amintire foarte amuzantă de pe vremea când sediul PRO TV Magazin era la Casa Scânteii. Într-un an, când s-a organizat un concurs în care cititorii trimiteau cupoane din revistă, am fost chemată să extrag câştigătorul. Eu am crezut că voi alege cuponul dintr-o urnă, aşa că am mers încălţată cu nişte poantofi cu toc foarte înalt. Când am ajuns acolo, am rămas siderată să văd că, de fapt, trebuia să extrag cuponul dintr-un ditamai mormanul. Am fost nevoită să mă cocoţ pe el şi să scormonesc printre marea de taloane trimise de cititori şi să fac, în acelaşi timp, un exerciţiu perfect de echilibristica. În aceste condiţii am ales eu marele câştigător. Pentru mine, faptul că am scris horoscopul în fiecare săptămână la PRO TV Magazin a reprezentat un exerciţiu de stil, iar în anii când am realizat şi broşura pe toate cele douăsprezece luni a fost o şansă de a prognoza pe mai multe paliere. Mi-a dat o libertate de a mă exprima şi de a visa, păstrând proporţiile unei interpretări ştiinţifice“.