Timp liber: Evenimente din Bucureşti, în weekend-ul 6-8 martie

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 13:39
Timp liber: Evenimente din Bucureşti, în weekend-ul 6-8 martie
Când credeam că a venit primăvara şi ne pregăteam de 8 martie... a venit iarna! Nu-i nimic, pentru că femeilor din viaţa noastră le putem face cadou un bilet la unul din concertele ce se vor desfăşura în Bucureşti. Iată ofertele:

Iată ofertele evenimentelor , dar nu uitaţi nici de Târgurile de Mărţişor din Bucureşti, care încă mai sunt deschise! 

1) Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!”
Circ & Variete Globus, 6 martie 2015 (19:30)

 

Ştefan Bănică susţine în lună martie, pentru al cincilea an consecutiv, două concerte acustice de excepţie, dedicate Zilei Femeii. Spectacolele vor avea loc pe 5 şi 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!”.

Cu acest prilej, Ştefan Bănică aduce în dar doamnelor şi domnişoarelor un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste, hituri binecunoscute şi aşteptate de public de fiecare dată, dar şi cântece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionantă de peste 25 de ani. DETALII & BILETE, AICI!

2) Discotecă feat. Mirabela Dauer
Club Colectiv, 6 martie 2015 (22:00)

Una dintre vocile speciale ale RomPop-ului, MIRABELA DAUER ajunge în premieră absolută la Discotecă pe 6 martie, în Club Colectiv, potrivit infomusic.ro.

Discotecă este un colectiv de arheologie muzicală al cărui scop este acela de a aduce la suprafaţă artefacte ale muzicii pop produse în România, cu focus pe intervalul anilor ’60-’90

LINE-UP

    Discotecă feat. MIRABELA DAUER
    ALL NIGHT ROMPOP DJ SET

BILETE

25 de lei, disponibile doar la intrare

3) Concert Iris
Hard Rock Cafe, 6 martie 2015 (22:00)

Iris, legenda rockului românesc, le-a pregătit fanilor un concert de zile mari, pe 6 martie, de la ora 22.00. Trupa Iris este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din România, cu o activitate muzicală de peste 35 de ani şi 19 materiale discografice lansate.

Piese precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca” vor fi ascultate în cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate vârstele!

IRIS înseamnă Rafael, un rocker experimentat şi consacrat cu o voce incredibilă şi veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards). DETALII DESPRE BILETE, AICI!

4) Proconsul
Berăria H, 6 martie 2015 (23:00)

Vineri, 6 martie, în Oraşul cu Chef de Viaţă se întoarce Proconsul cu un concert de proporţii epice. Proconsul aniversează 16 ani de la primul acord de chitară. Piese celebre şi melodii noi, vor răsuna pe scena din arenă. Pregăteşte-te pentru o super seara alături de Bodo & Co!

BILETE

    20 de lei

Rezervările pentru concertul Proconsul se fac la [email protected] – cu până la 24 de ore înainte de eveniment şi la 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

5) Daniel Max Dumitru – “Plimbă-te prin sufletul meu”
Godot Cafe Teatru, 7 martie (20:00)

Daniel Max Dragomir lansează a doua piesă originală din cariera solo, “Plimbă-te prin sufletul meu”, însoţită de un videoclip incitant!

“‘Plimbă-te prin sufletul meu’ este prima piesă la care am lucrat alături de Cornel Ilie şi Gabriel Maga din trupa Vunk şi cred că vor mai urma, în primul rând pentru că ne-am înţeles foarte bine, şi în al doilea rând pentru că sunt convins că stilul lor mi se potriveşte. Am simţit acum că trebuie să lansez o piesă pop-rock şi iată că am reuşit, sper să fie un mărţişor frumos pentru toată lumea. Va invit să o ascultaţi şi să faceţi cum spun versurile: ‘Tu să nu spui nimic / Din ce n-ai vrea s-auzi’”, a spus Daniel Max Dragomir.

Filmările au durat 12 ore şi au avut loc în clubul Tunes din Centrul Vechi al Capitalei, în care Daniel Max Dragomir este artist rezident, iar regizor şi editor a fost Remus Achim. DETALII & BILETE, AICI!

6) Virgil Ianţu & Orchestra
 Berăria H, 7 martie (22:00)

Oraşul cu Chef de Viaţa te cheamă la un super concert! Sâmbătă, 7 martie, pe scena din arenă urcă Virgil Ianţu & Orchestra cu un spectacol live plin de energie şi bună dispoziţie!

Bilete

  • 40 de lei
  • Biletele pot fi achizitionate online din retelele iabilet.ro, bilete.ro si eventim.ro, precum şi în format fizic direct la Berăria H.

Rezervările pentru concertul Virgil Ianţu se fac la [email protected] – cu până la 24 de ore înainte de eveniment şi la 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

7) Aurelian Temişan
La Mia Musica, 7 martie (21:00)

Aurelian Temişan pregăteşte pentru doamne şi domnişoare, un mărţişor muzical, pe scena La Mia Musica. Vino şi tu la concertul lui Aurelian de pe 7 martie 2015, de la ora 21:00. Iar în bucătărie va fi un recital inspirat şi foarte aromat, marca Chef Vasile Penu, scrie infomusic.ro.

Pe Aurelian Temişan îl puteţi urmări, de asemenea, în postura de jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

BILETE – iabilet.ro

    15 lei

8) Bere Gratis – „Noapte caldă”
Cinema Patria, 8 martie (19:30)

 


Încă de acum câteva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul „Noapte caldă”, romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Anul acesta, trupa Bere Gratis pune în scena povestea ta de iubire, printr-un concert live emoţionant, pe scena cinematografului Patria, duminică, 8 martie, ora 19.30.

O „Noapte caldă” care aduce mai aproape de sufletele fanilor emoţie şi muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de şah, în care regină este cea mai puternică piesa de pe tablă, şi în viaţă este valabilă zicala „fără regine nu există regi”, iar băieţii de la Bere Gratis vor celebra ziua femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică cu un regal de muzică live. DETALII & BILETE, AICI!

BONUS

Finala naţională Eurovision 2015
Sala Polivalentă din Craiova, 8 martie (20:00)

Etapa finală a Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie 2015 la Sala Polivalenta din Craiova. Cu acest prilej va fi decisă piesa care va reprezenta România în prima semifinală Eurovision, programată pe 19 mai 2015, potrivit infomusic.ro.

VEZI AICI ordinea artiştilor din în finala naţională de la Craiova!

În cadrul evenimentului de la Craiova va participa Ruslana, reprezentanta Ucrainei şi câştigătoarea concursului Eurovision 2004 cu „Wild Dance”. Cântăreaţa va avea un recital în cadrul finalei locale.

BILETE – eventim.ro

    Categoria I – 40 lei
    Categoria II – 30 lei
    Categoria III – 20 lei
    Categoria VIP – 100 lei – SOLD OUT