Ţine pasul cu cele mai noi filme şi seriale!

De: Cristiana Trifu / 19.02.2018, 08:00
Ţine pasul cu cele mai noi filme şi seriale!
Vizionarea de seriale este un hobby pe care mulţi oameni îl au indiferent de vârstă, fiind o metodă simplă de relaxare. Dacă în trecut majoritatea serialelor erau urmărite la TV, în ziua de azi, laptopul, tableta, telefonul sunt la putere, devenind medii preferate pentru vizionarea episoadelor.

Trăim în epoca de aur a televiziunii, în era spoilerelor, şi avem de ales zilnic între sute de titluri de filme şi seriale. Este dificil să nu rămâi în urmă şi să ai acces la cele mai noi şi bune producţii, despre care vorbesc toţi pe net, aşa că trebuie să alegi cu grijă şi să găseşti recomandări de încredere.

Clienţii Telekom pot viziona blockbustere, producţii originale şi cele mai bune seriale HBO direct în platforma Telekom TV. Accesul la filmele şi serialele preferate se poate face oriunde şi oricând cu o simplă conexiune la internet. Este non-stop şi ai acces la sute de ore de conţinut. Iată mai jos 4 recomandări, filme şi seriale, pe care le poţi vedea pe HBO!

The Handmaid’s tale

Un terifiant serial de succes care te pune pe gânduri. Statele Unite s-au transformat într-un tărâm distopic, ţara totalitară Gilead. Femeile nu mai au drepturi, rata naşterilor a scăzut dramatic, iar serialul prezintă povestea unei femei obligată să fie concubină.

Big Little Lies

Noua miniserie HBO de succes, bazată pe bestseller-ul cu acelaşi nume, este despre un grup de mame din California, ale căror vieţi aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă. Urmăreşte cele 7 episoade pline de suspans, excelent interpretate, şi aşteaptă apoi cu interes continuarea.

Passengers

O aventură spaţială care te ţine cu sufletul la gură. Doi pasageri de pe o navă care duce 5000 de pasageri pe o altă planetă sunt treziţi cu 90 de ani înainte să ajungă la destinaţie. Nava începe să dea semne de avarie şi soarta tuturor stă în mâinile lor.

Beauty and the Beast

Belle şi bestia se îndrăgostesc din nou într-un blockbuster muzical atât pe placul celor mici, cât şi al celor mari. Clasica poveste a unui tânăr prins în trupul unui monstru, ce poate fi eliberat doar de iubirea adevărată, este transformată aici într-o experienţă cinematografică de excepţie. 
 
De acum înainte o să-ţi fie şi mai uşor să vezi cele mai noi şi spectaculoase filme şi seriale, pentru că titlurile de succes HBO vin în platforma Telekom TV. Le poţi vedea pe toate direct în Telekom TV, cu contul tău Telekom, pe TV, laptop, tabletă sau smartphone. Fii mereu la curent cu tot ce este nou şi urmăreşte noile sezoane ale celor mai populare seriale din lume!