Tom Cruise, întâlniri amoroase în secret cu Miranda Kerr

De: Carmen Ulian / 03.11.2014, 15:10
Tom Cruise, întâlniri amoroase în secret cu Miranda Kerr
Actorul american Tom Cruise şi modelul australian Miranda Kerr au o relaţie, potrivit relatărilor presei internaţionale, care informează că cei doi s-au întâlnit în secret de câteva ori, la Londra.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, nu a mai avut o relaţie serioasă de la divorţul, în 2012, de actriţa Katie Holmes.

Miranda Kerr, în vârstă de 31 de ani, care a divorţat în urmă cu un an de Orlando Bloom, a fost văzută în ultimele luni în compania lui James Packer, un mogul al industriei jocurilor de noroc din Australia şi bun prieten al lui Tom Cruise.

Foto: Hepta

Potrivit unui articol publicat în New Idea, relaţia modelului australian cu Parker s-ar fi încheiat, iar Kerr s-ar întâlni în prezent cu Tom Cruise, informează Mediafax.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria’s Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, născut în ianuarie 2011.

Foto: Hepta

Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 – 2001, cu care are doi copii adoptaţi. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.