Tom Hardy va fi protagonistul unui nou serial in 2016

Apropo.ro / 21.11.2014, 08:00
Tom Hardy va fi protagonistul unui nou serial in 2016
Revista Variety anunţă că Tom Hardy se întoarce în televiziune cu un nou rol după participarea în "Peaky Blinders". De data aceasta, el va fi protagonistul serialului "Taboo" care va fi difuzat în Statele Unite ale Americii pe canalul FX.

Se zvoneste de mai mult timp că Tom Hardy pregateste un proiect de televiziune, însă până acum n-a existat nicio confirmare oficială. Tot în categoria zvonurilor intră si faptul că povestea este inspirata de viaţa bunicului lui Tom Hardy. Producătorul acestui serial este celebrul Ridley Scott, iar scenariul urmează să fie scris de Steven Knight, cel care a semnat scenariul si serialului de succes „Peaky Blinders”.

Aceeasi revistă Variety ne dezvaluie puţin din intriga viitorului serial: e povestea unui barbat din 1813 care se întoarce acasă hotărât să pună pe picioare o afacere si în acelasi timp să-si răzbune tatal. Premiera este asteptată în 2016 la începutul anului. Tot cu acest prilej a fost confirmat si faptul că povestea de baza a fost dezvoltată de Tom Hardy împreuna cu tatăl lui.