Tomiţă Giurgia revine la „Temptation Island – Insula iubirii”

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 12:44
Tomiţă Giurgia revine la „Temptation Island – Insula iubirii”
Cea de-a şaptea ediţie a emisiunii Tomiţă „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri, 7 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30 va aduce multe noutăţi şi răsturnări de situaţie. Printre ele, se numără plecarea a două dintre ispitele masculine şi reîntoarcerea lui Tomiţă Giurgia în show.
Cea de-a şaptea ediţie a emisiunii Tomiţă „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri, 7 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30 va aduce multe noutăţi şi răsturnări de situaţie. Printre ele, se numără plecarea a două dintre ispitele masculine şi reîntoarcerea lui Tomiţă Giurgia în show. Este una dintre ispitele care a făcut furori în primul sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată de Antena 1, iar acum Tomiţă se întoarce pentru o nouă provocare. Pe insulă se va reîntâlni şi cu Deea, cea care şi-a dat seama datorită lui că relaţia pe care o avea la momentul respectiv nu-i mai aducea bucuria de care avea nevoie.
 
„Reîntâlnirea cu Deea a fost o foarte frumoasa şi ne-a răscolit o serie de amintiri”, mărturiseşte Tomiţă, încântat de revenirea pe insulă pe care a numit-o ca o întoarcere acasă. Întrebat de ce a acceptat să revină în emisiune, Tomiţă spune că îi era dor de atmosfera din Thailanda, dar şi pentru a-şi testa încă o dată calităţile de cuceritor. De data aceasta va miza nu numai pe senzualitatea şi abilitatea de a cuceri, ci şi pe experienţa acumulată în primul sezon. Cât de mult va reuşi Tomiţă să sucească minţile concurentelor care deja au anumite preferinţe în ceea ce priveşte ispitele de pe insulă şi cum va proceda pentru a se infiltra între aceştia, rămâne de văzut, din 7 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1. Tot miercuri, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea care sunt cele două ispite care părăsesc insula iubirii.