Tonciu şi Iftimoaie – combinaţia mortală la “Jumătatea mea ştie!”

Apropo.ro / 02.04.2013, 12:42
Tonciu şi Iftimoaie -  combinaţia mortală la “Jumătatea mea ştie!”
Ionuţ Iftimoaie şi Andreea Tonciu vor fi ajutoarele lui Cove în emisiunea “Jumătatea mea ştie!”, show-ul concurs care va începe pe 11 mai, la Kanal D!

Pentru că distracţia este maximă în platoul emisiunii , iar probele prin care trec cele patru cupluri concurente necesita şi “ajutor” extern,  Cove a primit cu braţele deschise în echipa “Jumătatea mea ştie!” două personaje memorabile, care vor adăuga  sare şi piper show-ului. Aşadar, gaşca nebună formată din Cove, Andreea Tonciu şi Ionuţ Iftimoaie se dezlănţuie la Kanal D!

Citeşte şi ce-a făcut Tonciu cu Mitea!

 “Chiar dacă uneori noii mei colegi mai mult mă încurcă decât mă ajută, nu pot să nu apreciez eforturile lor de a-mi pune şi de a-şi pune beţe în roate reciproc. Ionuţ Iftimoaie e un mare sportiv, pe care îl veţi vedea acţionând potrivit gabaritului şi experienţei sale, în cele mai dificile situaţii. Are totuşi un rival pe măsură: Andreea Tonciu îi va dă bătăi de cap prin naivitate şi determinare! O combinaţie mortală, care va face deliciul telespectatorilor!”, a afirmat Cove.
     

Cove si ajutoarele lui, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu

Concurenţii de la “Jumătatea mea ştie!” vor avea parte de un sprijin inedit în Ionuţ Iftimoaie şi Andreea Tonciu. Celebrul luptător de K1 şi focoasa brunetă îi vor încuraja pe aceştia şi chiar vor exemplifica ei înşişi probele, atunci când nu vor fi prea ocupaţi cu a-l încurca pe prezentatorul emisiunii.  

 “Rolul meu este în primul rând acela să-i motivez pe concurenţi să creadă în şansa lor de a câştiga o maşină.  Eu sunt un caracter mai dificil, iar Andreea este o fată impevizibilă, asta probabil va genera conflicte, pe care o să le stingă împăciuitorul Cove. Viaţa lui nu va fi mereu una uşoară alături de noi, şi eu, şi Andreea vom avea grijă să-l scoatem din pepeni, când îi este lumea mai dragă”, a spus Ionuţ Iftimoaie.  

 “Abia aştept ca telespectatorii să se distreze de acasă, alături de noi. Eu deja am început să o fac, la filmări! Câteodată mi-e greu să mă opresc din râs! De fapt, nici nu trebuie să mă abţin, ideea e să ne distrăm în această emisiune, nu? Aşa că dacă mai primesc avertismente de genul , o să pretind că nu am auzit nimic!”, a spus Andreea Tonciu.