Toni Grecu despre „Serviciul român de comedie”: Miercuri este ultima difuzare!

Apropo.ro / 11.11.2014, 13:41
Toni Grecu despre
Emisiunea “Serviciul Român de Comedie” iese din grila Antena 1. Se pare că această decizie a fost luată din cauza performanţelor slabe ale ultimelor ediţii ale show-ului.
A ajuns la şapte ediţii şi se opreşte aici, deşi show-ul ar fi trebuit să aibă în jur de 10-11 ediţii. Miercuri va fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, aşa cum era până acum.
 
Toni Grecu a explicat pentru paginademedia.ro de ce se opreşte colaborarea dintre trustul Intact şi Serviciul Român de Comedie. 
 
 
 
 
„Se opreşte colaborarea dintre trustul Intact şi Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor staţiei. Este motivul pe care ni l-au spus. Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părţilor”, a declarat Toni Grecu, pentru paginademedia.ro.
 
“Am stat foarte bine, cu excepţia ultimelor două ediţii. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienţei, sunt nevoiţi să oprească emisiunea şi să taie din costuri”, a mai spus vedeta.