Top 10 bărbaţi frumoşi din seriale

Apropo.ro / 10.11.2014, 16:51
Top 10 bărbaţi frumoşi din seriale
Misteriosi, cu o privire pătrunzătoare si cu un dram de zbucium interior. Serialele americane excelează în a prezenta bărbaţi unul si unul, actori talentaţi care te fac să crezi fiecare cuvânt rostit pe micul ecran. Doamnelor, suntem siguri ca fiecare dintre voi are un top de actori, de bărbaţi arătoşi din seriale. Nici nu s-ar putea altfel. Dar iată şi lista noastră.

Taylor Kinney

„Chicago Fire” (difuzat in România de DIVA) este unul din cele mai de succes seriale americane, la aceasta oră. Tocmai din acest motiv, Taylor nu putea să treacă neobservat de către partea feminină. Dacă e să ne luăm după presa de peste ocean, nici Lady Gaga nu a rămas neimpresionată de statura lui atletică şi zâmbetul lui cuceritor. Cei doi sunt o pereche de senzaţie la orice petrecere de fiţe.

Alexander Skarsgard

Numele lui a devenit cu adevărat cunoscut după ce a apărut în serialul de pe HBO „True Blood”, în rolul vampirului Eric. Provine dintr-o familie de artişti, tatăl lui fiind unul din cei mai importanţi actori din Suedia. Alexander a apărut şi în filme de lung metraj, dintre care cel mai important este „Melancolia” lui Lars von Trier.

Ian Somerhalden

Vampirul preferat al adolescentelor de pretutindeni. Cu siguranţă, cuplul care l-a făcut cu Nina Dobrev, pe marele ecran şi în afara lui, i-a consolidat reputaţia de cuceritor. Iar faptul că e un susţinător al drepturilor animalelor, nu i-a stricat deloc. Ce poate fi mai sexy decât un bărbat care iubeşte animalele?

Stephen Amell

Mai nou venit în liga actorilor de televiziune, Stephen Amell a dat lovitura cu rolul din „Arrow” (în Romania pe canalul Universal Channel). Cu un corp bine făcut, prezenţa impunătoare, Stephen a reuşit în scurt timp să atragă atenţia femeilor din lumea întreagă. În afara platourilor de filmare, Stephen Amell se bucură de un mariaj reuşit alături de modelul Cassandra Jean.

Matt Bomer

Elegant şi rafinat, Matt Bomer a dat lovitura cu serialul „White Collar” (difuzat de DIVA).  Faptul că este căsătorit cu un bărbat, nu le-a împiedicat pe femei să viseze în continuare la ochii lui senzaţionali.

Jensen Ackles

Şi-a făcut debutul în soap opera – „Days of Our Lives” – însă succesul l-a cunoscut cu serialul „Supernatural”. Farmecul lui băieţesc încântă tinerele domnişoare din toată lumea.

Jon Hamm

În serialul Mad Men, Don Draper învârte pe degete femeile şi cu toate acestea, ele îl iubesc. În viaţa de zi cu zi, Jon Hamm este dedicat unei singure femei: actriţa Jennifer Westfeldt.

Sam Heughan

Scoţian de origine, Sam Heughan s-a făcut cunoscut cu rolul din serialul Outlander care va avea premiera, luna aceasta, pe AXN. Cu un chip fermecător şi un corp pe măsură, actorul a devenit fantezia tuturor femeilor dornice să trăiască o aventură din timpuri trecute.

Travis Fimmel

În serialul Vikingii, Travis Fimmel are un look sălbatic care îi ascunde frumuseţea. Însă cu toate acestea, fetele şi femeile din lumea întreagă mor după el, mai ales că în tinereţe Travis Fimmel a fost model pentru Calvin Klein.

Colin O’Donoghue

Joacă rolul lui Hook în ultrapopularul serial „Once Upon a Time” (DIVA), unde face pereche cu Jennifer Morrison. Cu o privire pătrunzătoare, Colin reuşeşte să treacă ecranul şi să facă credibile rolurile în care e distribuit.