Top 10 cele mai scumpe maşini sport ale vedetelor

De: Nicoleta Nicolae / 31.12.2015, 07:00
Top 10 cele mai scumpe maşini sport ale vedetelor
După ce ating succesul şi banii din cont, celebrităţile îşi permit maşini scumpe. Cele mai multe dintre ele visează la cele sport. Iată ce maşini sport şi-au luat vedetele şi cât i-a costat.

10. Kim Kardashian – Ferrari F430

Protagonista reality-show-ului The Kardashians unde şi-a expus viaţa în cele mai mici amănunte, pe bani, Kim şi-a achiziţionat un Bentley Continental GT. De curând a fost fotografiată la volanul uneo noi maşini, un Ferrari F430. Maşina costă 186.925 de dolari.

9. Paris Hilton – bentley Continental GT

Una dintre bunele prietene ale lui Kim, Paris Hilton poate avea orice maşină îşi doreşte. Averea îi permite acest lucru. Ca şi prietena ei, Paris are un Bentley Continental GT pentru care a plătit 285.000 de dolari. Şi-a făcut singură cadou maşina în 2008, de Crăciun. Paris a mai băgat câteva mii de dolari şi în personalizarea maşinii – este roz cu diamante şi alte capricii.

8. P Diddy – Maybach

Ca un rapper care se respectă şi are succes, artistul şi-a luat un Maybach extrem de încăpător. Maşina este, de fapt, un cadou pentru fiul său Justin, dar până când o va putea conduce, rapper-ul mai face câte o plimbare sau lasă şoferul familiei să-l plimbe pe Justin.

7. David Beckham – Rolls Royce Phantom customizat

Fotbalistul a dat pe maşină 407.000 de dolari. Un Rolls decapotabil, customizat după gusturile fine ale sportivului, cu roţi Savini Forged de 24″, iar tapiseria este brodată cu numărul 23, norocos pentru David.

6. Jay Leno – Mercedes SLR McLaren

Jay Leno se joacă cu maşinile din dotare. Are atât de multe şi variate încât îşi poate deschide propria expoziţie auto. Până la acest pas, vedeta şi-a făcut un site cu ele. Câştigurile sale din media sunt pe măsură. Pentru Mercedesul său, Jay a plătit 450.000 de dolari, dar este şi maşina lui favorită.

5. Nicolas Cage – Ferrari Enzo

Actorul deţine un Ferrari Enzo a cărei valoare se ridică la 670.000 de dolari. Este una dintre cele 399 de autoturisme realizate.

4. Jerry Seinfeld – Porsche 959

Actorul de comedie Jerry Seinfeld a plătit 700.000 de dolari pe un Porsche 959. Este un colecţionar de Porsche şi deţine una dintre cele 337 de maşini de acest gen create de companie.

3. Simon Cowell – Bugatti Veyron

Mogulul media conduce un Bugatti Veyron de 1, 7 milioane de dolari. Poate atinge cu lejeritate 267 mph şi este una dintre cele mai rapide maşini.

2. Rapper-ul Birdman – Bugatti Veyron

Artistul deţine una dintre cele mai scumpe maşini din lume ce valorează 2 milioane de dolari.

1. Jay-Z – Maybach Exelero

Rapper-ul poate fi văzut la volanul maşinii sale extrem de scumpe, Maybach Exelero, în videoclipul piesei Lost One. Poate atinge 218.38 mph şi costă….numai 8 milioane de dolai.