Top 10 – Celebrităţi incredibil de stupide

De: Cătălina Matei / 14.07.2014, 19:33
Top 10 - Celebrităţi incredibil de stupide
Să flatulezi în public, să mănânci de pe jos, să te razi pe cap sau să-ţi arăţi sânii în public? Iată vedetele care au făcut deja asta.

lily allen pumn in gura
1# Lily Allen îşi bagă pumnul în gură în direct

În emisiunea „Lily Allen and Friends”, transmisă pe BBC, cântăreaţa îl avea ca invitat pe Cuba Gooding Jr., numai că publicul aproape adormise de plictiseală. Ca să-i scoată din această stare, Lily Allen şi-a băgat tot pumnul în gură.

harrison ford se epileaza

2# Harrison Ford se epilează pe piept
Cine ar fi crezut că Indiana Jones este un ecologist atât de pasionat? Soţul Calistei Flockhart a făcut un clip pentru o organizaţie ecologistă în care îşi epilează, cu ceară fierbinte, părul de pe piept pentru a demonstra că şi copacii din pădurea tropicală simt aceeaşi durere când sunt tăiaţi.

britney spears cheala

3# Britney Spears s-a chelit de bunăvoie
În 2007, cântăreaţa îşi şoca fanii răzându-se pe cap singură, într-o frizerie. De atunci, tot poartă meşe ciudate şi coafuri neglijente.

drew barrymore cu sanii goi

4# Drew Barrymore îşi arată sânii în direct
Actriţa din „E.T.” cu siguranţă are propria ei viziune despre cum ar trebui să fie cadourile pentru un sărbătorit. Acum câţiva ani, Drew Barrymore a sărit pe biroul lui David Letterman, în plină emisiune, şi i-a arătat acestuia sânii.

vanessa williams acnee

5# Vanessa Williams şi-a dat cu urină pe faţă
Deşi se află printre cele mai sexy mulatre din lume, actriţa din „Ugly Betty” a găsit o metodă ciudată contra acneei. „Cel mai ciudat lucru pe care l-am făcut a fost să-mi dau cu urină pe faţă pentru a scăpa de coşuri”.

david hasselhoff beat

6# David Hasselhoff mănâncă de pe jos
Ca orice celebritate care se respectă, starul s-a îmbătat, apoi a fost filmat mâncând de pe jos un hamburger total neapetisant.

david baldwin hannah montana

7# Stephen Baldwin şi-a făcut un tatuaj cu Hannah Montana
Actorul s-a întâlnit cu Miley Cyrus  la un eveniment. Aceasta i-a văzut tatuajul dedicat nevestei sale şi l-a sfătuit s-şi facă şi unul cu Hannah Montana. „Am 17 tatuaje deci încă unul nu mai conta. Aşa că mi-am făcut, punându-i condiţia să îmi dea un rol în show-ul ei. Eu m-am ţinut de cuvânt, ea – nu”.

jessica simpson

8# Jessica Simpson flatuleaza în public
Dacă aţi văzut/auzit vreodată de reality show-ul „Newlyweds: Nick and Jessica”, ştiţi că Jessica Simpson, o diva frumoasa si delicata, de altfel, nu se ruşinează de emisiile trupului ei. Numai că atunci când, aflată într-o şedinţă de business, a dat relaxată un vânt, toţi cei din cameră au împietrit. „În timp ce unul dintre producătorii vorbea într-o sală de şedinţă plină, Jessica a tras un pârţ foarte zgomotos. Nimeni n-a ştiut ce să zică după aceea”, a declarat un martor pentru US Weekly.

nicolas cage la piramida
9# Nicolas Cage şi-a luat piramidă

Nimeni nu se gândeşte cu plăcere la locul de veci, dar Nicolas Cage, starul din Ucenicul vrăjitor, a ştiut să transforme aceasta experienţă în una plăcută. Actorul şi-a cumpărat un cavou în formă de piramidă, înaltă de aproape 3 metri, într-un cimitir din New Orleans.

heidi montag operata

10# Heidi Montag s-a operat toată într-o singură zi
Starleta de 23 de ani şi-a făcut nici mai mult nici mai puţin de 10 operaţii estetice într-o singură zi. „De trei ani, mă tot gândesc la ceea ce am făcut… sunt mai mult decât obsedată”, a declarat aceasta.