TOP 10: Destinaţii externe pentru luna de miere

Apropo.ro / 23.10.2014, 14:49
TOP 10: Destinaţii externe pentru luna de miere
Chiar dacă eşti sau nu eşti o persoană romantică, luna ta de miere ar trebui să fie cea mai frumoasă vacanţă din viaţa ta, iar destinaţiile prezentate mai jos merită toţi banii.

Nu uita că vacanţa perfectă trebuie aleasă cu cap, astfel că gândiţi-vă dinainte dacă sunteţi un cuplu liniştit care vrea să stea la plajă sau în camera de hotel sau sunteţi un cuplu aventuros care caută adrenalina la cote maxime.

10. Cascada Niagara – Ontario (Canada)

Este o destinaţie clasică ce oferă numeroase avantaje inclusiv posibilitatea de a petrece timpul în două ţări diferite, Canada şi SUA. Poţi să-ţi încerci norocul la Casino-ul Niagara sau să te plimbi pe străzi, printre numeroase restaurante, cafenele şi magazine cu suveniruri. Bonus, faceţi o plimbare romantică, cu barca, pe sub cascada Niagara.

9. Insulele din Bahamas

În Bahamas sunt atât de multe insule frumoase încât aproape că nu poţi să dai greş cu o asemenea alegere. Şi dacă vreţi să vă planificaţi o evadare romantică trebuie să ştiţi că există specialişti care se ocupă cu aşa ceva. De la plănuirea unei seri petrecute pe plajă, la apusul soarelui, până la posibilitatea de a dansa un blues pe  o barcă, în larg. Glamour-ul internaţional şi influenţa tropicală îşi dau mâinile în Nassau şi creează condiţiile ideale unde puteţi face totul sau nimic, în funcţie de ce vă doriţi. Aveţi la alegere resorturi sofisticate, plaje ferite de ochii lumii, cluburi de noapte în vogă şi condiţiile ideale pentru a practica o mulţime de sporturi de apă.

8. Nice (Franţa)

Riviera Franceză, cu clima ei subtropicală şi frumoasele plaje de pe coasta Mării Mediteraneene, reprezintă destinaţia ideală pentru cuplurile care vor să se relaxeze şi să stea la soare. Destinaţia este, însă, una dificilă pentru soţi în condiţiile în care găseşti femei atrăgătoare la orice pas. Dacă alegeţi Nice iarna, nu rataţi carnavalul care atrage peste un milion de turişti în fiecare an. Festivităţile, care durează două săptămâni, includ diferite defilări, concerte de muzică rock şi techno şi minunate focuri de artificii.

7. Insulele Turks şi Caicos

Situate la mai puţin de 1.000 de kilometri de Miami, Insulele Turks şi Caicos se laudă că deţin, în comun, al treilea cel mai mare recif de corali din lume. Plajele sunt ideale pentru stat la soare, dar şi pentru activităţi precum snorkeling sau scufundări. Veţi fi uluiţi de cei 350 de kilometri de plaje pline cu nisip alb şi apă cristalină. Între decembrie şi aprilie, peste 2.500 de balene trec foarte aproape de ţărm, iar cei care fac scufundări pot auzi un adevărat concert.

6. Aspen , Colorado (SUA)

Este o destinaţie ideală pentru amatorii de sporturi de iarnă. Găsiţi condiţii ideale pentru schi şi snowboard, dar şi pentru golf, pescuit, mountain bike sau rafting. Noaptea ai de ales între şemineul călduros din camera de hotel şi cluburile de noapte extrem de atractive. La o oră de Aspen se află celebrul Yampah Spa, un spa vechi de 106 ani şi specializat în tratamente cu nămol şi masaje.

5. Las Vegas, Nevada (SUA)

Dacă vrei să-ţi petreci luna de miere precum o vedetă rock trebuie să alegi Las Vegas. Trăieşte-ţi viaţa la nivel glamour, visitează cele mai impresionante cazino-uri şi închiriază un apartament unde poţi dormi, alături de persoana iubită, într-un pat în formă de inimă şi unde puteţi bea şampanie în jacuzzi. Bonus, plimbaţi-vă cu gondola pe unul dintre canalele interioare ale hotelului Veneţian, în ritm de serenadă.

4. Tahiti

Dacă vrei să te simţi ca în paradis, ia-ţi persoana iubită şi daţi o fugă în Tahiti, care este recunoscută şi sub denumirea de Insula Dragostei. Peisajul este unul tulburător, de la munţii înalţi până în nori şi văile pline de verdeaţă până la cascade spectaculoase şi plaje răpitoare. Bonus, dacă vrei un pic de adrenalină, poţi pleca în căutarea comorii pierdute de Tuamotu. Se spune că ar fi vorba de monede de aur în valoare totală de 1,8 milioane de dolari.

3. Africa de Sud

Dacp vreţi să faceţi ceva cu adevărat memorabil în luna de miere, alegeţi un safari. Sigur nu veţi uita niciodată întâlnirile pe care le aveţi cu animalele sălbatice. Parcul Naţional Kruger, din Africa de Sud, este unul dintre cele mai mari din lume cu două milioane de hectare. Exploraţi-l la picior, într-un Jeep închiriat sau făcând parte dintr-un grup mai mare. Aveţi şanse mai mari să găsiţi animale sălbatice în partea de sud a parcului.

2. Costa Rica

Costa Rica, sau bijuteria Americii Centrale, oferă multe de văzut. Vizitaţi Parcul Naţional Poas sau Grădinile La Paz. Faceţi rafting pe Rio Sarapiqui. Nu rataţi Rezervaţia Monteverde unde puteţi vizita uimitoarea Grădină de Fluturi sau să vă plimbaţi prin exotica pădure tropicală. Când te-ai săturat de plimbări, relaxează-te pe una dintre celebrele plaje ale ţării. Cele mai cunoscute sunt Playa Zancudo şi Pavones.

1. Hawaii

Plajele sunt uimitoare, iar fiecare insulă are personalitatea şi atracţiile sale. Maui are o vreme bună în majoritatea timpului şi este renumită pentru viaţa de noapte. Kauai este mai puţin comercială, dar renumită pentru văile care îţi taie respiraţia, cascadele ameţitoare şi coastele abrupte. Dacă nu te poţi decide pe care o alegi, poţi să mergi într- o croazieră ce presupune vizitarea tuturor insulelor. Bonus, priveliştile oferite de vulcanii activi şi plajele pline cu nisip negru.