TOP 15 cele mai scumpe camere de hotel din lume

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2015, 09:00
TOP 15 cele mai scumpe camere de hotel din lume
Inspiraţi de o noapte petrecută cândva în hotelul de mai jos, am decis să luăm la pas marele www şi să vedem cum arată şi cât costă să petreci 24 de ore în cele mai scumpe hoteluri din lume.

The Sultan’s Suite, Ciragan Palace Kempinski, Istanbul

Cât costă: 15.332 dolari pe noapte

Ciragan Palace Kempinski a fost construit în secolul al XVI-lea. A fost reşedinţa ultimului sultan otoman şi reconstruit succesiv în marmură pentru Sultanul Abdulaziz, în 1857.

În prezent are 5 stele şi pe lista oaspeţilor celebri care i-au trecut pragul se află Prinţul Charles, Liz Hurley, Uma Thurman şi Giorgio Armani. Apartamentul are piscină privată, elicopter pe care îl poţi folosi pentru a coborî (în cazul în care nu vrei să foloseşti liftul) şi un breakfast buffet. În plus, apartamentul din imagine vine la pachet cu o suită de valeţi care sunt oricând la dispoziţia ta, are candelabre imense, mobilă renascentistă şi tablouri care valorează ele însele o mică avere. Are cam tot ce îi trebuie unui mic oligarh modern, aşa că – dacă eşti unul – pune mâna pe telefon şi rezervă camera asta. Măcar de dragul promenadei cu elicopterul.

Royal Suite, Four Seasons Hotel George V, Paris

Cât costă: 24.550 de dolari pe noapte

Apartamentul de imagine are terasă privată şi vedere spre fântâna art deco Three Graces. Mobilierul e (exact, ai ghicit) foarte scump, fiind compus majoritar din piese unicat şi antichităţi (multe obiecte datează din sex. XVIII-XIX). Candelabrele sunt din cristal şi camera e plină tot timpul cu vaze cu trandafiri roz. Apartamentul mai are saună, dressing-uri walk-in şi mini-sală de cinema, în caz că nu te simţi destul de Richie Rich.

Adresa şi date de contact: +33 149 52 7000; www.fourseasons.com

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas

Cât costă: 35.487 de dolari pe noapte

Apartamentul din imaginea de mai sus a fost decorat în colaborare cu tăticul iepuraşilor, Hugh Hefner. Are două camere, un pat uriaş (care se poate roti), piscină interioară (cu logo-ul Playboy, cum altfel?), spa, un jacuzzi imens, bar, masă de poker şi o mini-cascadă interioară. Toate tablourile au fost alese de Hugh şi, ca fapt divers, în preţ nu e inclus şi micul-dejun. 🙂

Singura parte proastă, domnilor, e că nu vine la pachet cu niciun iepuraş.

Oh, da. Şi am zis că are un pat care se roteşte? Noi avem o imaginaţie prea bogată, aşa că nu vrem să ne gândim prea mult la asta şi trecem mai departe.

Adresa şi date de contact: +1 702 942 7777; www.palms.com

Citeste mai mult aici!