Top 3: Cele mai sexy vedete născute în zodia racului

De: Nicoleta Nicolae / 28.06.2015, 07:00
Top 3: Cele mai sexy vedete născute în zodia racului
Intră să vezi care sunt cele mai sexy vedete autohtone şi de peste hotare născute în zodia rac.

Femeile născute în zodia racului sunt nişte romantice incurabile. Sunt dependente de tandreţe, afecţiune şi mai ales sex. Spre deosebire de reprezentantele altor zodii, femia rac are nevoie de siguranţă înainte de a da curs unei propuneri „indecente.”

1. Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a născut pe data de 18 iulie 1977 în Bucureşti, România. Aceasta şi-a început cariera în televiziune la postul din Pache Protopopescu, PRO TV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Buna dimineaţa” (1996 – 1997) şi „Pro fashion”. Din 2000, este vedeta Prima TV, unde a moderat numeroase show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasă”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes „Big Brother“ şi „Megastar“.


2.Andreea Balan

Născută pe 23 iunie 1984 la Piteşti. Andreea Balan şi-a început cariera artistică la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Săndel Bălan.
La sfârşitul lui 1998, Andreea Bălan o întâlneşte pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii “Ba da, Ba nu”, luând astfel naştere trupa Andrè.

Cu toate că Alexandru Antonescu a fost reticient la început, noul proiect Andrè s-a dovedit a fi un succes naţional, având ocazional succes şi în afara graniţelor româneşti, target-ul lor de audienţa fiind adolescenţii.


3.Lindsay Lohan

Lindsay Lohan s-a născut pe data de 2 iulie 1986 în New York City, New York.


La vârsta de 3 ani aceasta îşi începe cariera de model, apărând în companii precum Calvin Klein şi Pizza Hut.

În anii următori, cariera acesteia începe să prindă contur, obţinând un rol în remake-ul filmului Freaky Friday, care a fost produs în anul 2004 de către cei de la Disney.  Acest film a devenit cea mai mare realizare din cariera tinerei actriţe, şi în 2004, avea să atingă din nou apogeul carierei sale cu rolul din filmul Mean Girls.