Top 3 produse de styling must-have în sezonul rece. Recomandările stiliştilor

De: Cristiana Trifu / 04.12.2017, 17:27
Top 3 produse de styling must-have în sezonul rece. Recomandările stiliştilor
Iarna este cel mai dificil anotimp pentru parul tau? In incercarea de a-l controla si de a-l face sa arate bine, trebuie sa te bazezi pe produsele potrivite.

Expunerea la frig si la incalzirea artificiala pot fi o adevarata provocare pentru podoaba ta capilara in aceste zile. Uscare excesiva, electrizare, varfuri despicate sau par incalcit – parul tau este pus la incercare in sezonul rece. Ce poti face pentru a preveni astfel de situatii? Apeleaza la produsele de styling potrivite, recomanda specialistii!

Bogdan Mirica, stilist Londa Professional, ne impartaseste care sunt produsele de styling care nu trebuie sa-ti lipseasca in aceasta perioada. Acestea te ajuta sa combati efectele frigului si sa ai o coafura impecabila!

Top 3 produse de styling esentiale

1. Samponul uscat  –  Da refresh instant coafurii

Iti poti reimprospata coafura si da intensitate culorii cu un singur produs – samponul uscat!
“De obicei le spun clientilor mei sa-si intoarca capul in jos in timp ce pulverizez samponul uscat, deoarece gravitatia te ajuta sa dai un plus de volum”, explica hairstylistul Londa Professional, Bogdan Mirica.

“Dupa aceea, asigura-te ca ai concentrat mai intai samponul uscat pe radacini si apoi pulverizeaza peste tot pana la varfuri pentru a adauga o anumita textura si volum”, adauga el.

2. Fixativ usor- Lifting si look modern

Un fixativ usor este alegerea ideala cand doresti sa finisezi o coafura. “Produsul da un efect de lifting si textura coafurii. Cu ajutorul  lui poti obtine lookuri fashion si moderne, ”  dezvaluie Bogdan Mirica.

3. Spuma de par light –  Textura si tratament

Te poti bucura de un par cu volum in orice moment al zilei cu ajutorul unei spume de par – tratament.  Opteaza pentru variantele light, care nu incarca firul.

“Pentru parul fin si subtire este important sa folosesti o spuma de par light care sa dea  textura parului si sa nu il incarce. Incearca o spuma – tratament usoara pentru a avea un rezultat soft si neincarcat de produse,”  recomanda stilistul Londa Professional.